Θέλει παίκτες η Ρόμα

20:42 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

Οι «τζιαλορόσι» μετά την αγορά της ομάδας από τον Ιταλοαμερικανό επιχειρηματία, Τόμας Ντι Μπενεντέτο, απέκτησαν το καλοκαίρι τους Χάιντσε, Στεκέλενμπουργκ, Οσβάλντο, Πιάνιτς, Κρκιτς, Κίερ, Χοσέ Ανχελ, Λαμέλα, Γκάγο, όμως ο Λουίς Ενρίκε ζήτησε κι άλλους. Ο τεχνικός διευθυντής, Βάλτερ Σαμπατίνι, ήταν σαφής. «Ο Λουίς Ενρίκε θέλει νέους παίκτες. Θα επιστρέψουμε στην αγορά για να κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις στην ομάδα. Δεν έχουμε εντοπίσει συγκεκριμένες περιπτώσεις, όμως ο προπονητής ζήτησε

μεταγραφές».

Την ίδια στιγμή, το θέμα που «καίει» είναι το συμβολαίο του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος αν δεν ανανεώσει σε 1,5 μήνα οι ομάδες που θα τον θέλουν και θα μπορούν να τον αποκτήσουν θα κάνουν ουρά. Τον 28χρονο αμυντικό μέσο ήδη λιγουρεύονται τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης για να τον πάρουν ελεύθερο. «Το συμβόλαιο είναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς και για εκείνος και είμαστε αισιόδοξοι» τόνισε ο Σαμπατίνι.

Κάποιοι παίκτες αναμένεται να αποκτηθούν, όμως κάποιοι άλλοι θα ακολουθήσουν την αντίθετη κατεύθυνση και μέσα σε αυτή τη λίστα είναι οι Μάρκο Μποριέλο, Ζουάν και Φάμπιο Σιμπλίσιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα