Η ΔΕΗ πληρώνει 3 εκατ. για διαφήμιση, ενώ είναι μονοπώλιο!

21:20 15/1/2013 - Πηγή: AEK365

Παρά το γεγονός ότι η ΔΕΗ αφενός είναι μονοπώλιο στην ελληνική αγορά και αφετέρου αυξάνει συνεχώς τα τιμολόγια στα νοικοκυριά, ο πρόεδρος της Αρθούρος Ζερβός παραδέχτηκε ότι η Επιχείρηση ξοδεύει ούτε λίγο ούτε πολύ περί τα 3 εκατ. ευρώ για τη διαφημιστική της προβολή!

Για ποιο λόγο μια εταιρεία που δεν έχει ανταγωνισμό διαφημίζεται και μάλιστα ξοδεύοντας τόσο μεγάλο ποσό είναι άγνωστο. Ο κ. Ζερβός ανέφερε σε έγγραφο που διαβιβάστηκε

στη Βουλή:

«Η ΔΕΗ ΑΕ ως εισηγμένη εταιρία οφείλει να πραγματοποιεί επικοινωνιακές ενέργειες ενημερώνοντας το σύνολο των ενδιαφερομένων μερών και ιδιαίτερα τα 7,3 εκατομμύρια πελάτες της σχετικά με όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της» αναφέρει ο κ. Ζερβός και προσθέτει ότι «η Επιχείρηση οφείλει να ενημερώσει την Κοινή Γνώμη σχετικά με το πολύ σημαντικό αναπτυξιακό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό της έργο, αλλά και παράλληλα να προβάλλει με ειλικρίνεια μέσα από τους ανθρώπους της, το πραγματικό της πρόσωπο, αυτό μας εταιρείας που καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες προκειμένου να διασφαλίσει την αδιάλειπτη παραγωγή και παροχή της απαιτούμενης ηλεκτρικής ενέργειας για τη χώρα, τους πολίτες, τις επιχειρήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα