Η φανέλα της ΑΕΚ στη Σχολή Χατζήβεη

21:37 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η φετινή χρονιά είναι μια από τις καλύτερες για τις ακαδημίες βόλεϊ της ΑΕΚ. Η συνεργασία με τη Σχολή Χατζήβεη που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες, έδωσε στην «Ένωση» μια σημαντική ώθηση και «πνοή» για να συνεχίσει το έργο της στα τμήματα υποδομής. Τα 25 παιδιά που εντάχθηκαν στα τμήματα αγοριών μαζί με τον προπονητή, Ζαν Πιέρ Σάγια επέτρεψαν στον «Δικέφαλο» να έχει φέτος μια εξαιρετική παρουσία στα πρωταθλήματα των μικρών κατηγοριών στα οποία συμμετέχει. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ

θέλησαν να ευχαριστήσουν τη Σχολή Χατζήβεη για την άριστη μέχρι τώρα συνεργασία τους. Για αυτό το λόγο και σήμερα το πρωί, ο έφορος των ακαδημιών βόλεϊ, Γιάννης Βερούτης επισκέφτηκε την Σχολή, και παρέδωσε στον διευθυντή, Γιώργο Χατζήβεη παρουσία και του προπονητή, κ. Σάγια, μια φανέλα της ΑΕΚ που φέρει μπροστά το όνομα της Σχολής Χατζήβεη που αποτελεί και τον βασικό χορηγό.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό με τον Γιάννη Βερούτη να ευχαριστεί θερμά τον κ. Χατζήβεη για την στήριξη που προσφέρουν στην ΑΕΚ και τον προσκάλεσε να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παιδιών. Η «Ένωση» θέλει για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσει δημόσια την Σχολή για την άριστη συνεργασία που έχουν και ελπίζει πως θα πορευτούν μαζί για πολλά ακόμα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα