Ηδονή για το πιο ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΝΤΑΜΠΛ!

19:07 1/6/2013 - Πηγή: AEK365

Γράφει η Αργυρώ Φλουρή Το ματς

Πολύ γρήγορος ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να έχουν εξαιρετικά ποσοστά στην άμυνα, αλλά και καλές επιθετικές ενέργειες. Κανείς δε μπορούσε να ξεφύγει, αφού το πάθος που επικρατούσε ήτα μεγάλο. Οι γηπεδούχοι, όμως εκμεταλλεύτηκαν κάποια σημεία νωθρότητας της ΑΕΚ και ξέφυγα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με τρία γκολ διαφορά (14-11).
Στην επανάληψη η Ένωση μπήκε δυνατά και κατάφερε να καλύψει την διαφορά των τριών γκολ με ένα σερί του Παπαδόπουλου, στα πρώτα λεπτά. Έπειτα, οι στιγμές ήτα δραματικές, αφού οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν χέρι χέρι, αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτή που έδειξε πως είναι το αφεντικό και πως διαθέτει την ψυχή του Πρωταθλητή. Έτσι, με καθαρό μυαλό και πάθος έφτασε να ξεφύγει με δύο γκολ και στην πορεία όσο κι αν προσπάθησε να μειώσει η ομάδα του Άργους δεν έβρισκε τις λύσεις. Οι μάγκες στο τέλος κράτησαν το +1 και έτσι έφτασαν στο 25-24 γράφοντας χρυσές σελίδες στον σύλλογο, αλλά και στο τμήμα γενικότερα.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου, Κρεμαστιώτης, Καρκαλάτος, Μούγιτς, Νούγκοβιτς, Σαμαράς , Ελευθερίου, Δεληγιάννης, Κολυτούμπας, Καραιβάνοφ, Τάσκοβιτς.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας , Γεωργιάδης , Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος , Τσακνής, Συγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Αλβανός, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου , Κουρέττας, Παπαδόπουλος , Χερουβείμ, Ναουμίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα