Ηδονή για το πιο ΑΝΤΡΙΚΙΟ ΝΤΑΜΠΛ!

19:02 1/6/2013 - Πηγή: AEK365

Γράφει η Αργυρώ Φλουρή

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος χάντμπολ 2012-2013 και του πρώτου νταμπλ του συλλόγου από το 1979 πανηγυρίζει η ΑΕΚάρα. Οι μάγκες του Δημήτρη Αρβανίτη πέρασαν με εκπληκτική εμφάνιση και νίκη μέσα από το Αργος και με το τελικό 24-25 και πήραν το πιο αντρίκιο νταμπλ. Μια τεράστια επιτυχία για αυτά τα παιδιά και για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ που περνάει

δύσκολες ώρες μετά τα όσα έγιναν με την ποδοσφαρική ομάδα στη σαιζόν που τελείωσε. Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό, οι δυο όμαδες έπαιξαν όσο καλύτερα μπορούσαν και στο τέλος που μέτρησε η καρδιά οι ΜΑΓΚΕΣ ΝΙΚΗΣΑΝ πετυχαίνοντας το τελευταίο γκολ με παίκτη λιγότερο! Η κατάκτηση του νταμπλ από αυτή την υπέροχη ομάδα είναι το καλύτερο αντίο για την ORIGINAL διοίκηση που αποχωρεί μετά από 5 χρόνια στην διοίκηση του συλλόγου. Με έναν θρίαμβο της ομάδας χάντμπολ που στην κυριολεξία την ανέστησε όταν ανέλαβε το 2008 την διοίκηση την οποία παραδίδει την άλλη Κυριακή σε αυτούς που θα την οδηγήσουν στο πεπρωμένο της και στην στέγαση για ΟΛΑ τα τμήματα και βέβαια το γήπεδο ποδοσφαίρου.

Το ματς

Πολύ γρήγορος ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να έχουν εξαιρετικά ποσοστά στην άμυνα, αλλά και καλές επιθετικές ενέργειες. Κανείς δε μπορούσε να ξεφύγει, αφού το πάθος που επικρατούσε ήτα μεγάλο. Οι γηπεδούχοι, όμως εκμεταλλεύτηκαν κάποια σημεία νωθρότητας της ΑΕΚ και ξέφυγα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με τρία γκολ διαφορά (14-11).
Στην επανάληψη η Ένωση μπήκε δυνατά και κατάφερε να καλύψει την διαφορά των τριών γκολ με ένα σερί του Παπαδόπουλου, στα πρώτα λεπτά. Έπειτα, οι στιγμές ήτα δραματικές, αφού οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν χέρι χέρι, αλλά η ΑΕΚ ήταν αυτή που έδειξε πως είναι το αφεντικό και πως διαθέτει την ψυχή του Πρωταθλητή. Έτσι, με καθαρό μυαλό και πάθος έφτασε να ξεφύγει με δύο γκολ και στην πορεία όσο κι αν προσπάθησε να μειώσει η ομάδα του Άργους δεν έβρισκε τις λύσεις. Οι μάγκες στο τέλος κράτησαν το +1 και έτσι έφτασαν στο 25-24 γράφοντας χρυσές σελίδες στον σύλλογο, αλλά και στο τμήμα γενικότερα.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΑΕΚ 24-25
Τα δεκάλεπτα: 5-4, 8-8, 14-11 (ημχ), 18-16, 20-21, 24-25
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 2, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 6, Καρκαλάτος, Μούγιτς, Πασσιάς, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 4, Ευαγγελόπουλος, Σαμαράς 2, Βαρδάκας, Ελευθερίου, Δεληγιάννης 2, Καραιβάνοφ 1, Τάσκοβιτς 7.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 8, Γεωργιάδης 4, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος 6, Τσακνής, Συγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Αλβανός 5, Ναουμίδης, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου, Κουρέτας, Παπαδόπουλος 2, Χερουβείμ.
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, δίλεπτα: 5-9, πέναλτι: 1/3-3/3. Κόκκινη: 47:10 Παπαδόπουλος (τρία δίλεπτα).

Keywords
Τυχαία Θέματα