Και ο Ανατολιωτάκης στο ενωτικό ψηφοδέλτιο

14:01 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μια παρουσία έκπληξη θα υπάρχει, άνευ απροόπτου, στο ενωτικό ψηφοδέλτιο Κοτσάτου - Αλεξίου το οποίο με την υποστήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη θα κερδίσει τις εκλογές της 9ης Ιουνίου και θα διοικήσει την Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αντρέας Ανατολιωτάκης αποφάσισε να μην κατεβάσει ψηφοδέλτιο αλλά και να πάψει να ασχολείται, αφού πλέον δεν

υπάρχει και νόημα, με τους μικρομετόχους και μετά από συνενόηση με τον Βαγγέλη Ασλανίδη θα είναι στο ενωτικό ψηφοδέλτιο του Κοτσάτου με την προϋπόθεση βέβαια να συνδράμει οικονομικά. Μετά την εξέλιξη αυτή η μόνη πιθανότητα να υπάρξει αντίπαλο ψηφοδέλτιο είναι να κατεβάσουν συνδυασμό τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κύριοι Πιλάλης και Σιναδινός μαζί με πρώην μέλη της Ενωσης 1924.

Τέλος με την παρουσία του Ανατολιωτάκη στην νέα διοίκηση και μάλιστα με την πλευρά της πλειοψηφίας αναμένεται να πάψει να υφίσταται και το πρόβλημα με τα χρήματα που απαιτούσε από ταμειακές διευκολύνσεις που είχε κάνει το διάστημα που ήταν πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα