Κακός και δεύτερος ο ΠΑΟΚ

00:05 13/12/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-12ος ΟΜΙΛΟΣ-6η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΑΛΚΜΑΑΡ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κακός στο ματς με την Άλκμααρ και η ισοπαλία με 2-2 τον έφερε στη δεύτερη θέση του ομίλου. Παρότι έπαιζε για τρία αποτελέσματα (νίκη, λευκή ισοπαλία, και 1-1) η ομάδα της Θεσσαλονίκης

δεν τα κατάφερε.

Οι Ολλανδοί μπήκαν καλύτερα στο ματς. Είχαν μια φάση στο 19' με τον Μπέργκινς και στο 31' άνοιξαν το σκορ. Ο Λαμ γύρισε ωραία μέσα στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα να βρει αρχικά το δοκάρι να και να καταλήξει στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ όμως απάντησε άμεσα καθώς έξι λεπτά μετά κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κίτσιου από τον Λιουίς. Ο Λούκας το εκτέλεσε και έκανε το 1-1. Στο 41ο λεπτό ο Λάζαρ έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο.

Πιο απειλητική και στην επανάληψη η Άλκμααρ. Στο 53' είχε ένα καλό σουτ με τον Χαπς και στο 57' ο Μπέργκινς δεν κατάφερε από καλή θέση να νικήσει τον Γλύκο. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είπε όχι και στον Γκούντμουνσον στο 61' όμως εννέα λεπτά μετά οι Ολλανδοί κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Λάζαρ. Ο Γκέρντερ το εκτέλεσε και έκανε το 1-2. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπάζογλου με κεφαλιά ισοφάρισε αλλά ο ΠΑΟΚ δεν απέφυγε τη δεύτερη θέση.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνης, Τζιόλης, Λάζαρ, Κωνσταντινίδης (56'Σκόνδρας), Στοχ (74'Παπάζογλου), Λούκας, Αθανασιάδης (64'Νέτσιντ).

ΑΛΚΜΑΑΡ (Ντικ Άντβοκαατ): Ντε Βίντερ, Ράινεν, Χαπς, Χουντ, Λαμ, Γκουντελί, Γκέρτερ, Όβερτουμ (73'Γιόχανσον), Μπέργκινς, Λιούις (54'Γκούντμουνσον), Άντβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα