«Κάντε σεξ με... κουπόνια»

14:48 16/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η υπερβολική κατανάλωση φαγητού και το πολύ σεξ θα πρέπει άμεσα να περιοριστεί υποστήριξε ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι και μάλιστα ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας και αντιπρόεδρος της Δούμας κατέθεσε προτάσεις.
Όπως είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό: "Χρειαζόμαστε περιορισμούς και στο φαγητό. Οι άνθρωποί μας είναι χορτασμένοι πολίτες με πάρα πολύ λίπος. Το σεξ θα πρέπει επίσης να περιορίζεται σε μία φορά ανά τρίμηνο, μέσω της έκδοσης αδειών, μέσω ποσοστώσεων ή κουπονιών. Οι άνθρωποι κάνουν πάρα πολύ σεξ, τρώνε, πίνουν, καπνίζουν πολύ και πεθαίνουν 20 χρόνια νωρίτερα. Παντού -στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ιαπωνία- ζουν περισσότερο. Γιατί θα πρέπει να χαθούμε;".
Την προσεχή Τρίτη η ρωσική Κάτω Βουλή θα προχωρήσει στην τελική ανάγνωση του νομοσχεδίου για το κάπνισμα το οποίο προβλέπει απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσια κτίρια, σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, γήπεδα, εστιατόρια, τρένα, σιδηροδρομικούς σταθμούς και σταθμούς του Μετρό. Όπως τόνισε ο Ζιρινόφσκι: "Χρειαζόμαστε μια διαφορετική φόρμουλα: το κάπνισμα πρέπει να απαγορευθεί παντού, εκτός από το αυτοκίνητό σας, αν κλείσετε όλα τα παράθυρα, καθώς και στο διαμέρισμά σας, αν δεν υπάρχει κανείς άλλος εκεί. Κλείστε όλα τα παράθυρα και αυτοδηλητηριαστείτε".

Keywords
Τυχαία Θέματα