Καραγεωργίου: Δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή

14:31 3/3/2012 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης και η κρητική ομάδα, σύμφωνα με τον Νίκο Καραγερωγίου, θα πρέπει να επιβάλει το ρυθμό της και να κερδίσει καθώς ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Super League.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Εργοτέλη στην NOVA
Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν: "Αυτά είναι και τα πιο μεγάλα. Δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή μας. Ο Εργοτέλης πέρασε μία δύσκολη χρονιά, με πολλά προβλήματα. Θέλουμε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά για να ξεκινήσει η νέα σεζόν και να φτιάξουμε μία καινούργια ομάδα, να κάνουμε ένα νέο σχεδιασμό".
Για τη μετάλλαξη του Αστέρα από το πρώτο ματς: "Η ομάδα πέρασε μία πολύ μεγάλη περιπέτεια και αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους. Είναι μία ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις. Έχει δείξει ότι δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και ότι η περσινή χρονιά είναι μία κακή ανάμνηση. Όσο καλός όμως κι αν είναι ο Αστέρας, εμείς στη θέση που βρισκόμαστε πρέπει να παίρνουμε βαθμούς παντού. Θα πρέπει την Κυριακή να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να κερδίσουμε".
Σχετικά με την κακή άμυνα του Εργοτέλη: "Το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα παιδιά που αγωνίζονται στην άμυνα, είναι γενικό. Η αμυντική λειτουργία ξεκινάει από μπροστά, όλοι συμμετέχουν στο χάσιμο της μπάλας. Έχουμε μία αδυναμία σ' αυτόν τον τομέα αλλά είναι και η ιδιοσυγκρασία της ομάδας τέτοια, που δείχνει μεγάλο βάρος στο επιθετικό κομμάτι. Φέτος αυτό το πρόβλημα έχει προκύψει σε μεγαλύτερο βαθμό, δεν ήμασταν σταθεροί. Ελπίζω στα υπόλοιπα παιχνίδια να δείξουμε μεγαλύτερη ισορροπία".
Όσο με το τι θα είναι ευχαριστημένος στη συνέχεια: "Έχουμε πολλά και σοβαρά προβλήματα. Στη θέση που βρισκόμαστε θα πρέπει να συγκεντρώνουμε βαθμούς ώστε να ξεφύγουμε απ' τις τελευταίες θέσεις. Μπορούμε να τα κερδίσουμε αλλά και να τα χάσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει".

Για το παιχνίδι στην Τρίπολη, ο Καραγεωργίου επέλεξε 19 παίκτες με τον Γκεόργκε Σασιασβίλι να μένει εκτός λόγω θλάσης ενώ αντίθετα επιστρέφει στην αποστολή ο Σέρχιο Λεάλ σε μια προσπάθεια του Εργοτέλη να επιστρέψει στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές. Η αποστολή του Εργοτέλη για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Ολίσε, Φραγκουλάκης, Λεάλ, Καρέλης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ, Ρέντζας, Δάρλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα