Χαλαρά και άνετα η Γιουνάιτεντ

16:43 15/12/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 1-3
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Οι «πολίτες» έκαναν το καθήκον τους, κέρδισαν με 3-1 τη Νιούκαστλ και περιμένουν δωράκι από τη Σάντερλαντ.

Μόλις στ 3ο λεπτό ο Σισέ έπιασε μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Χαρτ αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε σε κόρνερ, ωστόσο στο 10' στην πρώτη επίθεσή της, η Σίτι άνοιξε το σκορ. Οι Γιάγια Τουρέ, Σίλβα και Αγκουέρο συνδυάστηκαν ιδανικά με τον Αργεντινό να νικά από κοντά τον Κρουλ. Δύο λεπτά

μετά ο Ολλανδός γκολκίπερ της Νιούκαστλ είπε όχι σε νέο σουτ του Αγκουέρο, ενώ στο 15' ο Τέβες δεν βρήκε για λίγο την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή μετά από γύρισμα του Νασρί. Στο 19ο λεπτό ο Νασρί είδε το σουτ του να χτυπά στο δοκάρι του Κρουλ και στη συνέχεια ο Γουίλιαμσον έκοψε τον Αγκουέρο, ενώ στο 26' ο Χαρτ απέκρουσε το σουτ του Μπα. Ο Νασρί συνέχισε να δημιουργεί προβλήματα στην άμυνα της Νιούκαστλ και στο 29' έβγαλε για τον Αγκουέρο, ο οποίος όμως δε βρήκε στόχο από καλή θέση, ενώ στο 40' το σουτ του Τέβες πέρασε λίγο άουτ. τελικά στο επόμενο λεπτό ο Γκαρσία έπιασε την κεφαλιά, ο Σαντόν δεν μπόρεσε πάνω στη γραμμή να διώξει την μπάλα και το 2-0 ήταν γεγονός.

Οι «καρακάξες» μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη, στο 48 το σουτ του Σαντόν σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Χαρτ, ενώ στο 51' ο Μπα με κεφαλιά μετά από γέμισμα του Κολοτσίνι, έκανε το 2-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Σισέ απέφυγε τον Κλισί, αλλά το σουτ του έφυγε ψηλά άουτ, ενώ στο 57' ο Κρουλ βγήκε ως τα όρια της μεγάλης περιοχής και έδιωξε με το στήθος το πλασέ του Τέβες. Η Νιούκαστλ πίεσε πολύ στη συνέχεια και στο 63' ο Μπα από τα μισό μέτρο δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 67' λίγο άουτ πέρασε και η κεφαλιά του Γκαρσία. Στο 76ο λεπτό ο Χαρτ έδιωξε σωτήρια το γύρισμα του Γκουτιέρες από αριστερά, ωστόσο στο 78' οι παίκτες της Σίτι έπαιξαν όμορφα την μπάλα, ο Σαμπαλέτα έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Γιάγια Τουρέ με προβολή έγραψε το 3-1. Στο 82ο λεπτό το σουτ του Μπα έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 87' ο Κρουλ έδιωξε δύσκολα το συρτό σουτ του Αγκουέρο.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Σίμσον (83' Φέργκιουσον), Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Περτς, Τιοτέ (75' Μαρβό), Ανίτα, Σισέ (80' Σο.Αμεόμπι), Μπα, Γκουτιέρες

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κόλο Τουρέ, Νάστασιτς, Κλισί, Γκαρσία, Γιάγια Τουρέ, Νασρί (39' Κολάροφ, 72' Ντζέκο), Τέβες (79' Λέσκοτ), Σίλβα, Αγκουέρο

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: 1-3
Γήπεδο: Άνφιλντ

Κάζο για τη Λίβερπουλ που γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 μέσα στην έδρα της από την Άστον Βίλα.

Η κεφαλιά του Μπεντεκέ στο 2ο λεπτό απομακρύνθηκε από τον Ρέινα, ενώ στο 5' ο Γκουζάν έσωσε την Βίλα διώχνοντας σε κόρνερ μετά από λάθος του Λιχάι. Ένα λεπτό μετά ο γκολκίπερ της Βίλα απέκρουσε δυνατό σουτ του Τζέραρντ ενώ στο 16' ο Ρέινα έκοψε εκπληκτικά τον Βάιμαν σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Στο 19' ο Μπέικερ έκοψε σωτήρια τον Σέλβι που ετοιμαζόταν να «πυροβολήσει», αλλά στο 29' ο Μπεντεκέ με όμορφο σουτ έκανε το 10 για τη Βίλα και πάγωσε το «Άνφιλντ». Στο 31' το σουτ του Σουάρες σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της Βίλα και στο επόμενο λεπτό ο Βάιμαν έστειλε την μπάλα άουτ από πολύ κοντά. Η Λίβερπουλ ήταν πολύ κακή και το 2-0 ήρθε για τη βίλα στο 37'. Ο Βάιμαν έπαιξε όμορφα το ένα δύο με τον Μπεντεκέ και πλάσαρε ιδανικά τον Ρέινα από κοντά.

Στο 48' και στο 49' ο Γκουζάν είπε όχι σε προσπάθειες των Σουάρες και Ντάουνινγκ αντίστοιχα, ενώ στο ο Μπεντεκέ από κοντά έγραψε το 3-0 για τη Βίλα. Στο 54' ο Ρέινα σταμάτησε το σουτ του Βάιμαν, ενώ στο 66' το φάουλ του Σουάρες πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο επόμενο λεπτό ο Γκουζάν σταμάτησε το σουτ του Άγγερ, ενώ η Λίβερπουλ μείωσε στο 88΄' με σουτ του Τζέραρντ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Τζόνσον, Σκρτελ, Άγγερ, Ντάουνινγκ, Άλεν, Λούκας (60' Χέντερσον), Τζέραρντ, Στέρλινγκ, Σέλβι (53' Κόουλ), Σουάρες

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Λόουτον, Μπέικερ, Κλαρκ, Λιχάι, Χόλμαν (71' Ντελφ), Γουέστγουντ, Μπάναν (87' Ελ Αχμαντί), Χερντ, Βάμιαν (90' Ν΄Ζόγκμπια), Μπεντεκέ

ΚΠΡ- ΦΟΥΛΑΜ: 2-1
Γήπεδο: Λόφτους Ρόουντ

Ανάσταση... Η ΚΠΡ πήρε την πρώτη της φετινή νίκη, επικρατώντας με 2-1 της Φούλαμ και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Σισέ ξέφυγε από τον Χιουζ, έκανε και το σουτ, αλλά ο Σβάρτσερ είπε όχι, ενώ στο 6' ο Μακί σούταρε άστοχα κι ενώ ο Σβάρτσερ ήταν εκτός θέσης. Η ΚΠΡ συνέχισε να πιέζει και δύο λεπτά μετά ο Τααράμπτ έκανε το συρτό σουτ αλά ο Σβάρτσερ είπε ξανά όχι, ενώ στο 23' ήταν η σειρά του Γκριν να σταματήσει το σουτ του Ρονταγιέγκα.

Η ΚΠΡ στάθηκε τυχερή στο 52' και μετά από σουτ του Τααράμπτ η μπάλα κόντραρε στον Χάνγκελαντ και κατέληξε στα δίχτυα της Φούλαμ, ενώ στ 60' το σουτ του Σισέ πέρασε λίγο άουτ. Η ΚΠΡ εδραίωσε τη νίκη της στο 68ο λεπτό, καθώς ο Τααράμπτ έκανε τρομερή ενέργεια κει με άψογο τελείωμα έγραψε το 2-0. Η Φούλαμ μείωσε με τρομερό σουτ του Πέτριτς στο 88' και στο επόμενο λεπτό ο Σβάρτσερ είπε όχι εντυπωσιακά σε κεφαλιά του Σισέ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπερντ αστόχησε από καλή θέση.

ΚΠΡ: Γκριν, Τραορέ, Νέλσεν, Χιλ, Ονουόχα, Τααράμπτ, Ράιτ-Φίλιπς (86' Φάμπιο), Φαουρλίν, Εμπιά, Μακί, Σισέ (90+3' Φέρντιναντ)

ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Ρίδερ (46' Κέλι), Χάνγκελαντ, Χιουζ, Ρίισε, Νταφ, Σίντγουελ, Μπέιρντ, Ρίτσαρντσον (63' Πέτριτς), Μπερμπάτοφ, Ρονταγιέγκα (72' Ντεζάγκα)

ΝΟΡΙΤΣ- ΓΟΥΙΓΚΑΝ: 2-1
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη Νόριτς που κέρδισε με 2-1 τη Γουίγκαν.

Το ματς δεν είχε ρυθμό στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά η Νόριτς κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην πρώτη της καλή ευκαιρία στο 15'. Ο Χουλαχάν έκοψε όμορφα στην περιοχή, έδωσε στον Πίλκινγκτον κι εκείνος με δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 1-0. Στο 24' ο ΜακΆρθουρ έκανε το σουτ, αλλά ο Μπαν έδιωξε, ενώ στο 33' ο Πίλκινγκτον εξ επαφής και μετά από λάθος του Αλ Χαμπσί, έχασε το άχαστο. Ωστόσο στο 37' ο Αλ Χαμπσί εξιλεώθηκε, πραγματοποιώντας τεράστια επέμβαση σε κεφαλιά του Σνόντγκρας.

Στην επανάληψη η Γουίγκαν μπήκε καλά και στο 51' ο Μαλόνεϊ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1, ενώ στ 62' ο Αλ Χαμπσί έδιωξε δύσκολα το σουτ του Χολτ. Τελικά στο 65' ο Χουλαχάν με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Νόριτς, ενώ στο 75' ο Αλ Χαμπσί είπε όχι σε σουτ του Πίλκινγτον.

ΝΟΡΙΤΣ: Μπαν, Γουίτακερ, Μπασόνγκ, Τέρνερ, Γκαρίδο, Πίλκινγκτον, Τζόνσον, Τετέι, Σνόντγκρας, Χούλαχαν (84' Χόουσον), Χολτ (89' Μόρισον)

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Αλ Χάμπσι, Κονέ, ΜακΚάρθι, Γκόμες (46' Τζόουνς), ΜακΆρθουρ, Μπόις, Μποσέλι (73' Ντι Σαντό), Μποσεζούρ, Σταμ, Λόπες (46' Μαλόνεϊ), Φιγκερόα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.- ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 3-1
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Στο ρελαντί κέρδισε τη Σάντερλαντ με 3-1 η Γιουνάιτεντ και παρέμεινε μόνη πρώτη και με διαφορά 6 βαθμών από τη Σίτι.

Η Γιουνάιτεντ απείλησε πρώτη στο 7ο λεπτό με τον Γιανγκ να κάνει το σουτ και τον Μινιολέ να απομακρύνει ενώ στο 11' ο Εβρά αστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Η πίεση της Γιουνάιτεντ έφερε αποτέλεσμα στο 16'. Ο Γιανγκ έκανε τρομερή ενέργεια από δεξιά, έκανε την σέντρα και ο Φαν Πέρσι με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 18' ο Μινιολέ αναγκάστηκε σε εντυπωσιακή επέμβαση μετά από κεφαλιά του Φαν Πέρσι, αλλά στο επόμενο λεπτό δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ο Κλέβερλι έπαιξε το ένα-δύο με τον Κάρικ και με τρομερό πλασέ έκανε το 2-0. Στο 22' το σουτ του Ρούνεϊ έξυσε το δοκάρι της Σάντερλαντ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ρούνεϊ είδε την κεφαλιά του να περνά εκατοστά άουτ. Η Σάντερλαντ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 25' ο Σεσενιό έκανε το σουτ από κοντά αλλά ο Ντε Χέα απομάκρυνε. Στο 37' ο Σεσενιό έκανε νέο σουτ, αλλά ο Εβρά έκοψε σωτήρια με το κεφάλι, ενώ στ 47' το σουτ του Ρούνεϊ κόντραρε στον Μπραμπλ και σταμάτησε στο δοκάρι της Σάντερλαντ.

Στο 48' ο Ντε Χέα σταμάτησε το σουτ του Γκάρντνερ, ενώ στο 50' ο Φαν Πέρσι έχασε τρομερό τετ α τετ. Στο 58' το σουτ του Γουίκαμ έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Φανβ Πέρσι έδωσε για τον Ρούνεϊ ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0. Στο 71' ο Ντε Χέα είπε όχι σε νέο σουτ του Σεσενιό, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Κάμπελ με κεφαλιά μείωσε σε 3-1.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Φέρντιναντ (68' Βίντιτς), Εβρά, Βαλέντσια, Κάρικ (46' Σκόουλς), Κλέβερλι (73' Γκιγκς), Γιανγκ, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μινιολέ, Κουεγιάρ, Κόλμπακ (86' ΜακΦάντεν), Ο' Σέι, Μπράμπλ, Λάρσον, Γκάρντνερ, Τζόνσον, ΜακΚλιν, Σεσενιό, Φλέτσερ (46' Γουίκαμ)

ΣΤΟΟΥΚ- ΕΒΕΡΤΟΝ: 1-1
Γήπεδο: Μπριτάνια

Στο 1-1 κόλλησαν Στόουκ και Έβερτον σε ένα μέτριο ματς.

Στο 16ο λεπτό το σουτ του Εθέρινγκτον έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 31' ο Χάουαρντ είπε όχι στην κεφαλιά του Ν'Ζονζί. Στο 33' ο Γέλαβιτς αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 36' ο Σόουκρος έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από σέντρα του Πίενααρ. Στο 38'΄η Έβερτον θα μπορούσε να κάνει 2 τα γκολ της, αλλά ο Οσμάν αστόχησε από καλή θέση.

Στο 58' ο Χάουρντ έδιωξε το σουτ του Άνταμ, αλλά στο 51' ο Τζόουνς με κεφαλιά έφερε στα ίσα το ματς για τη Στόουκ. Στο 57' ο Γιαγκέλκα έκοψε σωτήρια τον Τζόουνς και στο επόμενο λεπτό ο Μπέγκοβιτς σταμάτησε το σουτ του Πίενααρ, ενώ στο 78' ο Χάουαρντ είπε όχι σε προσπάθεια του Ζερόμ.

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Χουθ, Γουίλκινσον, Γουόλτερς, Γουέλαν, Ν'Ζονζί, Άνταμ (74' Ζερόμ), Εθέρινγκτον, Τζόουνς (77' Κράουτς)

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόλεμαν, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Ντεστέν, Γκίμπσον, Νέισμιθ (70' Μπάρκλεϊ), Φελαϊνί, Όσμαν, Πίενααρ, Γιέλαβιτς

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα