«Κηδεία» στη Τούμπα

22:07 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE: ΦΑΣΗ ΤΩΝ «32»

ΠΑΟΚ- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: ΤΟΥΜΠΑΣ

Με τον πιο επώδυνο τρόπο αποχαιρέτησε την ευρωπαϊκή του πορεία ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς

αν και είχαν το υπέρ τους 0-0 από το πρώτο ματς στην Ιταλία, έχασαν με το βαρύ 3-0 από την Ουντινέζε και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα. Αρκετά κακοί οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι στα πρώτα λεπτά με αποτέλεσμα να το «πληρώσουν» και μάλιστα πολύ ακριβά αφού σε διάστημα 15 λεπτών δέχθηκαν δύο τέρματα. Η επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ προσπάθησε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Χαντάνοβιτς αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να τον «νικήσουν».

Καθ’ όλα κυρίαρχοι σε όλους τους τομείς οι Ιταλοί οι οποίοι μάλιστα δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Είχαν τον έλεγχο σε όλες τις γραμμές του γηπέδου ενώ όσες φορές έτυχε να απειλήσει ο ΠΑΟΚ, οι αμυντικοί της Ουντινέζε στάθηκαν πολύ καλά.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και αποκλείστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στους «32» του Europa League με την πρόκριση να κρίνεται πάντα στα εντός έδρας ματς του. Πέρυσι ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εντός έδρας με 1-0 ενώ στον επαναληπτικό είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1-1.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Στον ύπνο πιάστηκε ο ΠΑΟΚ από την Ουντινέζε η οποία κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το έργο των Θεσσαλονικιών μόλις από το 5ο λεπτό. Ο Ντανίλο έπειτα από το κόρνερ με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει αλλά το έργο του έγινε πιο δύσκολο όταν, δέκα λεπτά αργότερα, ο Φλόρο Φλόρες με δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα, ύστερα από στρώσιμο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κρέστς.

Μετά και τα δύο τέρματα ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν ένα θαύμα προκειμένου να ισορροπήσει την κατάσταση. Οι Ιταλοί είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Χαντάνοβιτς. Οι παίκτες του Γκουιντολίν είχαν τον έλεγχο της κυκλοφορίας στη μεσαία γραμμή και δεν απειλήθηκαν ποτέ από τους επιθετικούς των Θεσσαλονικιών.

Το πρώτο μέρος τελείωσε με τον ΠΑΟΚ να δείχνει προβληματισμένος και ανήμπορος να χειριστεί μία τόσο δύσκολη κατάσταση.

Σα να μην έφτανε αυτό, το ματς «τελείωσε» μόλις 52ο λεπτό με τον ρέφερι να δίνει πέναλτι σε τράβηγμα του Σνάουτσνερ πάνω στον Φλόρες. Ο Ντομίτσι ευστόχησε από τα έντεκα βήματα με τον ΠΑΟΚ να σταματάει την ευρωπαϊκή του πορεία κάπου εδώ.

Η συνέχεια ήταν απλώς τυπική διαδικασία με τους παίκτες του Λάζλο Μπόλονι να προσπαθούν να πετύχουν το κάποιο τέρμα ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός έριχνε στο παιχνίδι νεαρούς παίκτες για να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Το υπόλοιπο μισάωρο απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με του Θεσσαλονικείς να δείχνουν πως έχουν παρατήσει την μάχη και απλώς να περιμένουν να περάσει ο χρόνος.

Το ματς έληξε με την Ουντινέζε να «σκοτώνει» τον

Keywords
Τυχαία Θέματα