Κλείνει Γκοναλόν Νάπολι

18:48 21/6/2013 - Πηγή: AEK365

Όπως υποστηρίζει το σχετικό ρεπορτάζ, οι Ιταλοί αναμένεται να προσφέρουν στο γαλλικό σύλλογο ένα ποσό κοντά στα 13 εκατομμύρια ευρώ, με σκοπό να «ανοίξει» ο δρόμος για την εξασφάλιση της υπογραφής του 24χρονου μέσου.
Ο νεαρός άσος φαίνεται πως αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού της Νάπολι, Ράφα Μπενίτεθ, ωστόσο η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, όπως σας έχουμε ενημερώσει πρόσφατα, καθώς οι άνθρωποι της Λιόν δεν είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν εύκολα.
Στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά του 1ου ομίλου στο κύπελλο Συνομοσπονδιών, θα απουσιάσουν τα δύο βασικά αμυντικά

χαφ της "squadraazzurra", με τους Πίρλο και Ντε Ρόσι να μένουν στα πιτς για διαφορετικούς λόγους.
Μετά το παιχνίδι με την Ιαπωνία, ο 34χρονος άσος της Γιουβέντους αισθάνθηκε ενοχλήσεις και διαγνώστηκε μυϊκό πρόβλημα, με τον επικεφαλή γιατρό των "azzurri", Ενρίκο Καστελάτσι να τονίζει: «Κάναμε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν μία μικρή μυϊκή καταπόνηση, χωρίς να είναι κάτι σοβαρό ωστόσο. Θα αναρρώσει για να είναι έτοιμος για τα ημιτελικά και δεν θα αγωνιστεί με τη Βραζιλία».
Από την άλλη, ο29χρονος άσος της Ρόμα θα απουσιάσει στο παιχνίδι με τη "σελεσάο", καθώς στα δύο πρώτα παιχνίδια για το "Confederations Cup" δέχτηκε κίτρινες κάρτες κι ως εκ τούτου θα μείνει εκτός αποστολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα