Κληρώνει σήμερα για τους Νέους

11:44 25/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στις 21 Ιουνίου θα ξεκινήσει η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων στην Τουρκία με την εθνική ομάδα να παίρνει μέρος για πρώτη φορά σε αυτή την σπουδαία διοργάνωση και σήμερα θα μάθει τους αντιπάλους της.
Στις 17:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη η κλήρωση της τελικής φάσης με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Κώστα Τσάνα, να εκπροσωπεί την Ελλάδα.
Στην τελική φάση θα πάρουν μέρος 24 ομάδες που θα χωριστούν σε έξι ομίλους.

Σημειώνεται πως ομάδες από την ίδια Συνομοσπονδία δεν θα βρεθούν στον ίδιο όμιλο και αυτό ισχύει μόνο για την πρώτη φάση.
Έτσι το 1ο γκρουπ θα περιλαμβάνει τις πρωταθλήτριες ομάδες των Συνομοσπονδιών, το 2ο γκρουπ τις υπόλοιπες ομάδες από Ασία και Αφρική, το 3ο γκρουπ θα περιλαμβάνει ομάδες από Κεντρική-Βόρεια Αμερική και την Λατινική Αμερική ενώ το 4ο γκρουπ θα περιλαμβάνει την διοργανώτρια Τουρκία και τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες.
Την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων έχουν εξασφαλίσει η Νότια Κορέα, το Ιράκ, το Ουζμπεκιστάν και η Αυστραλία από την ασιατική ζώνη, η Αίγυπτος, το Μάλι, η Γκάνα και η Νιγηρία από την αφρικανική ζώνη, το Μεξικό, οι ΗΠΑ, το Ελ Σαλβαδόρ και η Κούβα από την Νότια και Κεντρική Αμερική, η Κολομβία, η Παραγουάη, η Ουρουγουάη και η Χιλή από τη Λατινική Αμερική, η Ισπανία, η Ελλάδα, η Αγγλία, η Πορτογαλία, η Γαλλία, η Κροατία και η διοργανώτρια Τουρκία από την ευρωπαϊκή ζώνη. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το τουρνουά για την ανάδειξη της εκπροσώπου από την Ωκεανία

Keywords
Τυχαία Θέματα