Κλοπ: Να γίνουμε... Τσέλσι

15:25 23/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η εφετινή τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ίδια με την περσινή με την μόνη διαφορά πως στην θέση της Τσέλσι βρίσκεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον Γιούργκεν Κλοπ να υποστηρίζει πως η ομάδα του έχει τα φόντα να ανατρέψει τα προγνωστικά και, όπως η Τσέλσι, να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ενόψει της πρώτης μάχης κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ δήλωσε: "Λίγοι περίμεναν να φτάσουμε μέχρι εδώ, όμως τα καταφέραμε. Είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, στην ίδια θέση στην οποία βρέθηκε η Τσέλσι

πέρσι. Να σας θυμίσω πως οι Άγγλοι δεν ήταν ανάμεσα στα φαβορί την περασμένη χρονιά και στο τέλος ήταν αυτοί που πανηγύρισαν. Έτσι και εμείς, θέλουμε στο τέλος να ανατρέψουμε όλα τα προγνωστικά".
Για τους ημιτελικούς με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κλοπ δήλωσε: "Οι ημιτελικοί θα είναι διαφορετικοί από τους αγώνες των ομίλων, θα είναι πιο δύσκολοι. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κατακτήσει το 10ο τρόπαιο, οπότε θα παίξει πολύ καλύτερα. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να με κάνει να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα μου. Θα μπούμε στο γήπεδο για να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι με την βεβαιότητα ότι οι παίκτες μου μπορούν να κάνουν την ζημιά στην Ρεάλ. Ακόμα έχω στο μυαλό μου τους δυο αγώνες που δώσαμε με τους Ισπανούς στην φάση των ομίλων. Καταφέραμε να κερδίσουμε το ένα παιχνίδι, φέρνοντας ισοπαλία στο άλλο. Συνεπώς έχουμε τον τρόπο και τις ικανότητες να αποκλείσουμε την μεγάλη αντίπαλο μας, αρκεί να παίξουμε όπως σε εκείνα τα παιχνίδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα