Κρατούν «ζεστό» τον Φούντα

18:25 11/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τα πράγματα σε ότι έχει να κάνει με την επόμενη μέρα της ΑΕΚ και τον δρόμο που θα ακολουθήσει η ομάδα φαίνεται πως έχουν δρομολογηθεί, καθώς όλα δείχνουν πως άπαντες έχουν συνειδητοποιήσει ότι η μόνη λύση για την «Ένωση» είναι να μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, από το μηδέν. Σε αυτή την νέα εποχή που αρχίζει για τον «Δικέφαλο» και στην οποία θα ηγηθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης, υπάρχουν

αρκετοί παίκτες από το υπάρχον ρόστερ που η νέα τάξη πραγμάτων θέλει να κρατήσει και να αποτελέσουν τον «κορμό» για την ΑΕΚ της νέας χρονιάς.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Ταξιάρχης Φούντας, το σημαντικότερο ίσως περιουσιακό στοιχείο της «Ένωσης», που φέτος έκανε μια «γεμάτη» χρονιά, βγαίνοντας μάλιστα και πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ, παρότι δεν είναι επιθετικός. Άνθρωποι που θα έχουν ρόλο και λόγο στην επόμενη μέρα του συλλόγου βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία μαζί του το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να του δώσουν να καταλάβει τι προοπτική δημιουργείται για την ΑΕΚ με την διαφαινόμενη ενασχόληση του Δημήτρη Μελισσανίδη και να τον πείσουν να μείνει στην «Ένωση», ακόμα και στην Football League 2, μιας και υπολογίζεται για το «αύριο» και θα έχει την ευκαιρία να αναδειχθεί στον ηγέτη της ομάδας, που θα την βοηθήσει να επιστρέψει άμεσα στην κορυφή. Ο 18χρονος άσος δεν έχει προς το παρόν πάρει κάποια απόφαση για το τι θα κάνει και με τα όσα έχει ακούσει φαίνεται να έχει πειστεί να περιμένει τις οριστικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, προτού αποφασίσει για το μέλλον του και το που θα βρίσκεται από τη νέα χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα