«Να βρούμε καινούρια επίθετα για τον Μέσι»

08:03 9/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στο παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν (7-1), ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που σημείωσε πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αργεντινής να υποστηρίζει πως θα πρέπει να επινοηθούν καινούρια επίθετα για να περιγράψουν την κλάση του επιθετικού της Μπαρτσελόνα.

Σε δηλώσεις του στο Fox Sports, ο Αλεχάντρο Σαμπέγια τόνισε: "Από την στιγμή

που παίζει σε μια σπουδαία ομάδα, ο Μέσι έχει τόση ικανότητα που δεν χρειάζεται καν μια ευκαιρία. Για εκείνον, θα πρέπει να επινοήσουμε ένα καινούργιο επίθετο".
Όσο για εκείνους που υποστηρίζουν πως ο Μέσι θα θεωρηθεί καλύτερος στον κόσμο μόνο αν κατακτήσει το Μουντιάλ, ο Σαμπέγια δήλωσε: "Δεν θεωρώ πως είναι καθοριστικό ο Μέσι να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο. Αλλά αυτό που κάνει είναι μοναδικό. Δεν μου μοιάζει πως μπορεί να συγκριθεί με πολλούς ποδοσφαιριστές. Υπήρξε η εποχή του Ντι Στέφανο, η εποχή του Πελέ και η εποχή του Μαραντόνα. Αλλά τώρα είναι η εποχή του Μέσι, η βασιλεία του. Και είμαι χαρούμενος που μπορώ να λέω πως αυτό τον παίκτη εγώ τον προπονώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα