«Λαχτάρισε» στο τέλος ο Απόλλων (VIDEO)

19:26 15/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 3-2

Ο Απόλλων πέτυχε σημαντική νίκη επί του Πανθρακικού με 3-2 στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στην εκπνοή και να αγχώνουν τους γηπέδους, οι οποίοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά (88), μετά την αποβολή του Αργυρόπουλου.

O Πανθρακικός άρχισε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο μετά τα πρώτα λεπτά και να φτάνει ευκολότερα στην περιοχή του Τζόρβα. Στο 14' , μάλιστα, ο Ιγκόρ είχε ένα πολύ καλό σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 24', ο Τζόρβας έσωσε τον

Απόλλωνα από αυτογκόλ, όταν απέκρουσε ένα τακουνάκι του Κόρμπου που έδωσε στη μπάλα τροχιά προς τα δίχτυα.Οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν απόλυτα τον αγώνα και έπαιζαν τους γηπεδούχους (που είχαν παθητικό ρόλο) στο μισό γήπεδο. Στο 45' ο Φαρινόλα σέντραρε και ο Πετρόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Χρήστου. Ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόρμπος βάζοντας μπροστά την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Στο 57' ξανά ο Παναγιώτης Κόρμπος με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Απόλλωνα για να γίνει το 3-0 από τον Αργυρόπουλο στο 84'. Εκεί όλα έδειχναν ότι το ματς τελείωσε. Ο σκόρερ του τελευταίου τέρματος των νικητών αποβλήθηκε στο 88', ενώ ο Πανθρακικός μείωσε αρχικά με τον Χασομέρη στο 89' για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο με τον Ρομέου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Απόλλων Σμύρνης (Λόρι Σάντσες): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Κόρμπος (89' Παπαζαχαρίας), Τσοκάνης, Τσιλιγκίρης (73' Χατζηζήσης), Παντελιάδης, Φαρινόλα, Πετρόπουλος (46' Μπάρκογλου).

Πανθρακικός (Άκης Μάτζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Χρήστου (62' Ζεκίνια), Ζος, Μίκουλιτς, Ρομέου, Εμπόου (75' Ντιόγκο), Μπαϊκαρά, Τζανής, Κάσες, Ιγκόρ (84' Χασομέρης).

Keywords
Τυχαία Θέματα