Λαζαρίδης: Μια καινούργια αρχή με Βέροια

13:25 23/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στις δυο τελευταίες αγωνιστικές ο Ατρόμητος έχει μαζέψει μόλις έναν βαθμό με τον Νίκο Λαζαρίδη να υποστηρίζει πως η διακοπή έκανε καλό και να προσθέτει πως στόχος της ομάδας του Περιστερίου είναι να κάνει μια καινούργια αρχή και να επιστρέψει στις νίκες αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Βέροια.
Σε δηλώσεις του στην NOVA, ο κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου, Νίκος Λαζαρίδης, τόνισε: "Νομίζω ότι μας έκανε καλό. Δουλέψαμε πάνω σε

αυτά που έπρεπε να δουλέψουμε. Τα δύο τελευταία παιχνίδια δεν ήταν ότι καλύτερο για μας. Αλλά ευελπιστώ από το επόμενο παιχνίδι με την Βέροια να κάνουμε μια καινούρια αρχή και να επιστρέψουμε στις νίκες".
Για το παιχνίδι με την Βέροια δήλωσε: "Κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του δυσκολίες. Δε θα είναι εύκολο. Νομίζω ότι πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά από την αρχή. Είναι μια ομάδα με νέο προπονητή και θα έρθουν με άλλη ψυχολογία στο Περιστέρι να παίξουν. Πρέπει να μπούμε δυνατά ώστε να πετύχουμε ένα γρήγορο τέρμα. Πρέπει να αποφύγουμε κάποια συνολικά ομαδικά λάθη που κάναμε στα δύο τελευταία παιχνίδια για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα