Λο: Κλειδί η άμυνα με την Ζαλγκίρις

21:23 24/10/2012 - Πηγή: AEK365

Εν αρχή ην η άμυνα για την κατάκτηση της νίκης, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, σύμφωνα με τον Έισι Λο.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, με αφορμή την αυριανή (25/10) αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, αναφέρθηκε στη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που τους έφτιαξε την ψυχολογία και φυσικά τους Λιθουανούς, κόντρα στους οποίους θα πρέπει να επιβάλλουν το ρυθμό τους,

εφόσον θέλουν να φθάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ: «Η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν σπουδαία. Μας δίνει πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα και ήταν ό,τι καλύτερο μετά τη βαριά ήττα που γνωρίσαμε στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές Αναντόλου, αλλά πλέον ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάζουμε μπροστά και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη που πετύχαμε τη Δευτέρα (22/10).

Για το «κλειδί» της νίκης επί της Ζαλγκίρις Κάουνας: «Το κλειδί για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις Κάουνας θα είναι η άμυνα. Όπως και σε όλα τα παιχνίδια εκεί θα πρέπει να εστιάζουμε, καθώς με έτσι περιορίζουμε τους αντιπάλους τους. Επιπλέον, θα πρέπει να μπορέσουμε να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό κόντρα στους Λιθουανούς».

Για την αγωνιστική κατάστασή του: «Δουλεύω ακόμα, ο προπονητής προσπαθεί να με βάλει στο κλίμα. Για αυτό και δεν έχω ακόμα πολύ χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια. Θα βρω το ρυθμό μου και τη φυσική κατάστασή μου όσο περνά ο καιρός, για να μπορέσω να προσφέρω το 100%. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαι αυτός που θέλω και μπορώ. Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα