Λύτρωση στις καθυστερήσεις για Βασιλεία

23:44 6/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 5ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σεντ Τζέικομπ Παρκ

Η Στεάου άγγιξε το διπλό στην Ελβετία όμως η Βασιλεία με ένα γκολ στο 91' πήρε την ισοπαλία και κυνηγάει τη δεύτερη θέση. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 11' με ένα φάουλ του Ντελγκάδο όμως έξι λεπτά μετά η Στεάουα πάγωσε το γήπεδο

όταν ο Πιοβατσάρι βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Βασιλείας και με πλασέ έκανε το 0-1. Η Βασιλεία προσπάθησε να απαντήσει γρήγορα αλλά στο 21' ο Ταταρασάνου είπε "όχι" στον Ντελγκάδο ενώ πέντε λεπτά μετά νίκησε σε τετ α τετ τον Σαλάχ. Στο 43' η Στεάου άγγιξε το δεύτερο γκολ αλλά ο Σομέρ έδιωξε την διπλή προσπάθεια του Γκαρντός. Στην επανάληψη οι Ελβετοί πίεσαν χωρίς όμως να μπορούν να απειλήσουν καθώς η Στεάουα αμυνόταν σωστά. Μάλιστα στο 86' οι Ρουμάνοι έχασαν καλή ευκαιρία με τον Τανάσε. Όλα έδειχναν ότι η Στεάου θα έπαιρνε το τεράστιο διπλό όμως στις καθυστερήσεις ο Σίο με κοντινό πλασέ λύτρωσε τη Βασιλεία ισοφαρίζοντας.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Σομέρ, Ιβάνοφ, Ντιέ, Σχαρ, Φόσερ, Στόκερ, Φράι (78'Ντίας), Τζάκα, Σαλάχ, Στρέλερ, Ντελγάδο (66'Σίο).

ΣΤΕΑΟΥΑ Β.: Ταταρουσάνου, Γκεορκιέφσκι, Λατοβλεβίτσι, Ζουκάλα, Πιντίλι (46'Φιλίπ), Γκαρντός, Μπουρκεάνου, Πόπα, Στάντσιου (62'Τσιπτσίου), Τανάσε, Πιοβατσάρι (76'Καπετάνος).

Keywords
Τυχαία Θέματα