Μάχη στο «Βελοντρόμ»

13:46 3/2/2012 - Πηγή: AEK365

LIGUE 1 22η αγωνιστική

Στην Μασσαλία διεξάγεται το πιο σπουδαίο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος με την Μαρσέιγ να υποδέχεται την Λιόν στο "Βελοντρόμ". Το τελευταίο διάστημα και οι δυο ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς η μεν Μαρσέιγ μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ και η Λιόν έχει τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια με εξαίρεση την ήττα από την Μονπελιέ. Πάντως οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις εξέδρες ευελπιστούν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα όμοιο με αυτό του Νοεμβρίου

του 2009 όταν οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 5-5!

Η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Εβιάν και θέλει να σημειώσει την πέμπτη σερί νίκη της με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο με τον Ιταλό τεχνικό να έχει μόνο ένα πρόβλημα αυτό του τραυματισμού του Χαβιέ Παστόρε.

Η δεύτερη της βαθμολογίας Μονπελιέ υποδέχεται την Μπρεστ και θέλει την νίκη και για να παραμείνει αήττητη το 2012 αλλά και να διατηρηθεί κοντά στην πρωτοπόρο Παρί. Τέλος η πρωταθλήτρια Λιλ φιλοξενείται στην έδρα της Σοσό και η νίκη είναι μονόδρομος για να μην απομακρυνθεί και άλλο από την κορυφή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στην Ligue 1
Σάββατο 04/02/2012
Αζαξιό-Νις
Ντιζόν-Βαλενσιέν
Μονπελιέ-Μπρεστ
Παρί Σεν Ζερμέν-Εβιάν
Σεντ Ετιέν-Λοριάν
Νανσί-Ρεν
Μπορντό-Τουλούζ
Κυριακή 05/02/2012
Καέν-Οσέρ
Σοσό-Λιλ
Μαρσέιγ-Λιόν

Keywords
Τυχαία Θέματα