Μέσα ο Κουίνσι, έξω ο Λέτο

13:21 3/2/2012 - Πηγή: AEK365


Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό το Σάββατο με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να παίρνει στην αποστολή τον Κουίνσι ωστόσο ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιήσει

από την αρχή τον Γκανέζο μεσοεπιθετικο ή αν θα τον κρατήσει στον πάγκο.

Όπως αναμενόταν ο Σεμπάστιαν Λέτο έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο ενώ πρόβλημα προέκυψε την τελευταία στιγμή με τον Γιώργο Καραγκούνη που ανέβασε πυρετό και αποκλείστηκε και αυτός από την αποστολή. Ο Φερέιρα δεν μπορεί επιπλέον να υπολογίζει στους τραυματίες Μπουμσόνγκ και Ρούντολφ, στον ανέτοιμο Νίνη και στον Καντέ που απουσιάζει στο Κόπα Άφρικα.

Όσο για το βασικό σχήμα κόντρα στον Λεβαδειακό όλα εξαρτώνται από το πού θα παίξει ο Κατσουράνης. Αν παίξει σαν στόπερ δίπλα στον Σαριέγκι τότε ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με 4-4-2. Αν ο Κατσουράνης παίξει στην μεσαία γραμμή τότε ο Μπιάρσμιρ θα είναι ο παρτενέρ του Σαριέγκι και το σχήμα θα γίνει 4-3-3. Επομένως ο Φερέιρα θα αποφασίσει ποιον από τους Μπιάρσμιρ, Μαυρία θα ξεκινήσει βασικό με τους Καρνέζη, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Κατσουράνη, Σιμάο, Βιτόλο, Κλέιτον και Ζέκα να έχουν σίγουρα μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα