Θα κάνει την γκαντεμιά του ταινία!

13:13 3/2/2012 - Πηγή: AEK365

Την γκαντεμιά του... ταινία αποφάσισε να κάνει ο Έλληνας κάτοικος του μικρού ισπανικού χωριού, Σοντέτο, ο οποίος ήταν ο μόνος από το χωριό που δεν κέρδισε τον πρώτο λαχνό τυ ισπανικού Λόττο!

Φυσικά μιλάμε για τον Κώστα Μητσοτάκη, ο οποίος ήταν ο μονος από τους 249 κατοίκους που δεν πήρε έναν από τους 1.800 λαχνούς στους οποίους είχε μοιραστεί ο αριθμός 58268, ο οποίος και κέρδισε κάνοντας εκατομμυριούχους όλους τους άλλους κατοίκους. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο λόγος που δεν πήρε λαχνό είναι γιατί απλώς οι κυρίες του συνεταιρισμού που πουλούσαν τους λαχνούς δεν πέρασαν από το σπίτι του!

Ο κ. Μητσοτάκης που είναι σκηνοθέτης ανέφερε στα ΝΕΑ:

«Τώρα πλέον θα κινηματογραφήσω την ιστορία του χωριού και της ημέρας που κληρώθηκε το λαχείο. Δεν έχω σκεφτεί ακόμη αν θα υποδυθώ τον εαυτό μου. Σίγουρα όμως είμαι πλέον μέρος της ιστορίας του χωριού».

Σχετικά με το... σημαδιακό επώνυμό του αναφέρει ότι επειδή ζει 8 χρόνια στην Ισπανία είχε ξεχάσει τι συνειρμοί δημιουργούνται με αυτό. Όμως τώρα το θυμήθηκε για τα καλά:

«Με καλούσαν φίλοι από την Ελλάδα..Τόσα ελληνικά μαζεμένα δεν είχα μιλήσει αυτά τα χρόνια», ενώ οι φίλοι του στο χωριό του λένε «Κώστα δε πειράζει την άλλη φορά θα είσαι τυχερός».

Ωστόσο, υπάρχει και κάτι θετικό στην όλη υπόθεση καθώς χάρη στα χρήματα που κέρδισαν οι υπόλοιποι μπορεί τώρα να πουλήσει ένα κτήμα που είχε και φυσικά να γυρίσει και την ταινία, στο οποίο τον υποστηρίζει και ο δήμαρχος του χωριού!

«Μου είπε το "ναι" αμέσως. Ίσως να αισθάνθηκε και άσχημα που είμαι ο μοναδικός που δεν κέρδισα. Να λοιπόν και κάτι καλό που μου συνέβη», αναφέρει.

Ο λόγος που ο Κώστας Μητσοτάκης τα τελευταία 8 χρόνια βρίσκεται στην Ισπανία, δεν είναι άλλος από τον έρωτα! Ο Μητσοτάκης πήγε ως εκεί για μια Ισπανίδα και το 2004 βρέθηκε στο συγκεκριμένο χωριό. Ωστόσο, η σχέση του εληξε.

Σχετικά με το αν έχει κάποια συγγενεία με τον γνωστό Μητσοτάκη αναφέρει ότι επειδή η καταγωγή του είναι από τα Χανιά ίσως υπάρχει κάποια μακρινή συγγένεια!

«Ίσως έχουμε κάποια μακρινή σχέση με την έννοια πως όλοι οι Μητσοτάκηδες είναι συγγενείς», αναφέρει, ωστόσο ο ίδιος μεγάλωσε στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα