Με χαρακτήρα πρωταθλήτριας… (VIDEO)

19:00 30/11/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 2-1
Γήπεδο: Σεντ Τζέιμς Παρκ

Πεντάδα έπιασε η Νιούκαστλ που νίκησε με 2-1 τη Γουέστ Μπρομ.

Στο 17ο λεπτό ο Καμπάιγ έβγαλε όμορφη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Ρεμί δεν βρήκε στόχο, αλλά στο 34' μετά από κόρνερ και κακή έξοδο του Μίχιλ, ο Γκουφράν έκανε το 1-0 για τη Νιούκαστλ με κεφαλιά. Στο 45ο λεπτό ο Όλσον θα έπρεπε να είχε αποβληθεί καθώς ανέτρεψε τον Ρεμί που ήταν έτοιμα να σκοράρει, αλλά ο ρέφερι δεν έδειξε τίποτα.

Στο 48ο

λεπτό ο Μίχιλ πρόλαβε τον Ρεμί, αλλά στο 51' ο Μπραντ με όμορφο σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-1 για τη Γουέστ Μπρομ. Στο 55' μετά από κεφαλιά του Όλσον, ο Λονγκ δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά και στην επόμενη φάση, ο Σισοκό με τρομερό σουτ από μακριά, έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Νιούκαστλ. Στο 62' το σουτ του Ρεμί έφυγε λίγο άουτ, αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξαν άλλες φάσεις.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Ντεμπισί, Γουίλιαμσον, Κολοτσίνι, Σαντόν, Σισοκό (90' Σισέ), Τιοτέ, Καμπάιγ, Γκουφράν, Σόλα Αμεόμπι, Ρεμί (81' Ανίτα)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μίχιλ, Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ρίτζγουελ, Μόρισον, Μουλούμπου, Αμαλφιτανό (85' Γκέρα), Σεσενιό (78' Ανιτσέμπε), Μπραντ (77' Μπεραΐνο), Λονγκ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: 0-0
Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Στο 0-0 κόλλησαν Άστον Βίλα και Σάντερλαντ σε ένα μέτριο ματς με τις «μαυρόγατες» να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι.

Στο 29ο λεπτό οι Ελ Αχμαντί, Γουέστγουντ και Μπεντεκέ συνδυάστηκαν όμορφα, αλλά το σουτ του Βέλγου μέσα από την περιοχή, έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 41' ακυρώθηκε γκολ του Γκάρντνερ ως οφσάιντ. Στο 44ο λεπτό οι παίκτες της Σάντερλαντ έκαναν όμορφη ενέργεια, αλλά το σουτ του Τζιακερίνι από κοντά πέρασε άουτ.

Στο 67ο λεπτό η κεφαλιά του Μπορίνι, τράνταξε το δοκάρι του Γκουζάν, αλλά στη συνέχεια οι δύο ομάδες δεν είχαν άλλες φάσεις.

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Φλααρ, Κλαρκ, Μπακούνα, Ελ Αχμαντί (71' Τόνεφ), Βέιμαν (71' Ολμπράιτον), Αγκμπονλαχόρ, Λούνα, Γουέστγουντ, Ντελφ, Μπεντεκέ (86' Κόζακ)

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: Μανόνε, Μπάρντσλεϊ, Ντοσένα (84' Σελούτσκα), Κι, Μπράουν, Λάρσον, Γκάρντνερ (76' Κόλμπακ), Φλέτσερ, Ο'Σέι, Τζιακερίνι, Μπορίνι (76' Τζόνσον)

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΣΤΟΟΥΚ: 4-0
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ

Στις νίκες επέστρεψε η Έβερτον που επικράτησε εύκολα με 4-0 της Στόουκ κι έπιασε τετράδα.

Στο 3ο μόλις λεπτό, ο Μπέγκοβιτς είπε όχι εντυπωσιακά σε εκτέλεση φάουλ του Ντεουλοφέου, ο οποίος στο 15' έκανε ένα όμορφο συρτό σουτ, με τον κίπερ της Στόουκ να πέφτει και να αποκρούει ξανά. Στο 17' το σουτ του ΜακΚάρθι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 26' ο Οσμάν δοκίμασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, αλλά ο Μπέγκοβιτς έδιωξε με το ένα χέρι. Στο 43', το πλασέ του Γουόλτερς δεν βρήκε στόχο και στο 45' η μπάλα στρώθηκε μετά από κόντρα στον Ντεουλοφέου και ο νεαρός με σουτ από κοντά, έκανε το 1-0 για την Έβερτον.

Τα «ζαχαρωτά» μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 49', ο Ντεουλοφέου έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, με τον Κόουλμαν να πλασάρει από κοντά και να κάνει το 2-0. Στ 55' ο Ντεουλοφέου έκανε ακόμη μια όμορφη ενέργεια, αλλά ο Μπέγκοβιτς τον σταμάτησε και στο 58' ο Οβιέδο έφερε την μπάλα στο δεξί και με σουτ έγραψε το 3-0 για την Έβερτον. Στο 63' ο Χάουαρντ είπε όχι σε σουτ του Κράουτς, ενώ στο 68' ο Σι δεν μπόρεσε εξ επαφής να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Έβερτον. Στο 79ο λεπτό η Έβερτον έκανε το 4-0, καθώς ο Οβιέδο έβγαλε τη σέντρα και ο Λουκάκου με κοντινή προβολή νίκησε τον Μπέγκοβιτς. Στο 90ο λεπτό ο Γέλαβιτς βγήκε κόνος με τον Μπέγκοβιτς αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Οβιέδο, Ντεστάν, Γιαγκέλκα, Ντεουλοφέου, Πίενααρ (83' Μιραλάς), Μπάρι, ΜακΚάρθι (74' Στόουνς), Όσμαν, Λουκάκου (80' Γέλαβιτς)

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Μουνιέσα, Πίτερς, Γουόλτερς (59' Σι), Γουέλαν, Ενζόνζι, Άνταμ (59' Τζόουνς), Ασαΐντι, Κράουτς

ΚΑΡΝΤΙΦ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 0-3
Γήπεδο: Κάρντιφ Σίτι Στάντιουμ

Αυτή η Άρσεναλ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο. Οι «κανονιέρηδες» μπορεί να δυσκολεύτηκαν κόντρα στην Κάρντιφ αλλά τελικά κέρδισαν με 3-0 και παραμένουν μόνοι πρώτοι.

Μόλις στο 2ο λεπτό το σουτ του Γουίλσιρ τράνταξε το δοκάρι της Κάρντιφ, ενώ στο 9' ο Τέοφιλ έκανε όμορφη κούρσα, γύρισε στον Κάμπελ, ο οποίος όμως πλάσαρε άουτ από καλή θέση. Στο 15' ο Οζίλ έβγαλε όμορφα για τον Ζιρού, που νόμισε πως ήταν οφσάιντ και καθυστέρησε με αποτέλεσμα να κοπεί από τον Κόκερ, αλλά στο 29΄η πίεση της Άρσεναλ έφερε αποτελέσματα. Ο Οζίλ έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Ράμσεϊ με κεφαλιά «κάρφωσε» την πρώην ομάδα του, χωρίς να πανηγυρίσει.

Στο 48ο λεπτό ο Τέρνερ έκοψε πάνω στη γραμμή το σουτ του Ζιρού, ενώ στο 53' ο Σέζνι έπεσε και έδιωξε όμορφα την κεφαλιά του Κάμπελ. Στο 60' ο Μάρσαλ απέκρουσε το σουτ του Ζιρού, αλλά στο 86' ο Οζίλ έκανε ξανά την ασίστ και ο Φλαμινί με κοντινό σουτ έγραψε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ράμσεϊ μετά από γύρισμα του Γουόλκοτ.

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Τέιλορ (87' Κορνέλιους), Κόκερ, Τέρνερ, Γουίτινγχαμ, Μεδέλ, Κάμπελ (65' Οντεμβίγκι), Κιμ (76' Νουν), Ματς, Κάουι, Τέοφιλ

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Αρτέτα, Γουίλσιρ (82' Μονρεάλ), Ράμσεϊ, Οζίλ (90+1' Γουόκοτ), Καθόρλα (76' Φαμινί), Ζιρού

ΝΟΡΙΤΣ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: 1-0
Γήπεδο: Κάροου Ρόουντ

Βαθειά βαθμολογική ανάσα πήρε η Νόριτς που νίκησε με 1-0 την Πάλας και ανέβηκε στη βαθμολογία.

Στο 6ο λεπτό ο Ντιγκατσόι βρήκε χώρο από δεξιά κι έκανε το σουτ, αλλά ο Ράντι απέκρουσε εύκολα, ενώ στο 9' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρέντμοντ, ο Ελμάντερ έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι της Πάλας και στη συνέχεια να χτυπά στη γραμμή. Στο 11' ο Σπερόνι είπε όχι σε σουτ του Ρέντμοντ από το ύψος του πέναλτι, αλλά στο 30, ο Χουλαχάν έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Χούπερ από κοντά έκανε το 1-0 για τη Νόριτς με προβολή.

Στο 63ο λεπτό η προβολή του Μπασόνγκ πέρασε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Κεμπέ στο 83'.

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Μάρτιν, Ρ. Μπένετ, Μπασόνγκ, Όλσον, Φερ, Χόουσον (78' Τζόνσον), Ρέντμοντ, Χούλαχαν, Ελμάντερ (81' Μπέκιο), Χούπερ (90+1' Γουίτακερ)

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Γουόρντ, Γκάμπιντον, Ντελάνεϊ, Μόξεϊ, Γέντινακ, Ντικατσόι, Μπάναν (73' Ουίλιαμς), Πάντσεον (76' Κεμπέ), Σαμάκ (80' Γκέιλ), Ζερόμ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΦΟΥΛΑΜ: 3-0
Γήπεδο: Άπτον Παρκ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Φούλαμ, που γνώρισε την 5η συνεχόμενη ήττα της καθώς έχασε με 3-0 μέσα στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Ανάσα για τα «σφυριά».

Στο 9ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νόουμπλ, ο Μαϊγκά έπιασε την κεφαλιά, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Στεκέλενμπουργκ, ενώ στο 19' η κεφαλιά του Κόλινς μετά από κόρνερ πέρασε μόλις άουτ. Στο 27' ο Ολλανδός γκολκίπερ της Φούλαμ δεν δυσκολεύτηκε απ' το σουτ του Ντάουνινγκ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 46ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Ντιαμέ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, πήρα τα μέτρα κι έκανε το σουτ και η μπάλα αφού βρήκε και στον Αμορεμπιέτα, κατέληξε στα δίχτυα της Φούλαμ. Στο 60' ο Στεκέλενμπουργκ απέκρουσε το σουτ του Μαιγκά και στην επαναφορά ο Ντάουνινγκ αστόχησε σε κενή εστία, ενώ στο 64' η κεφαλιά του Τόμκινς πέρασε μόλις άουτ. Στο 67' το σουτ του Κασάμι πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 69' ο Ντάουνινγκ σημάδεψε το δοκάρι της Φούλαμ. Στο 82' ο Ντάουνινγκ έχασε το άχαστο, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Κάρλτον Κόουλ με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τζο Κόουλ στο 88΄με όμορφο σουτ.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιαασκελάινεν, Ντεμέλ, Τόμκινς, Κόλινς, ΜακΚάρτνεϊ, Τζάρβις (68' Τζ.Κόουλ), Ντιαμέ, Νόουμπλ, Ντάουνινγκ, Νόλαν (77' Μόρισον), Μαϊγκά (81' Κ.Κόουλ)

ΦΟΥΛΑΜ: Στεκέλενμπουργκ, Ζβέροτιτς, Χιουζ, Αμορεμπιέτα, Ρίτσαρντσον (83' Ντεμπελέ), Νταφ (66' Ρουίς), Σίντγουελ (77' Καραγκούνης), Πάρκερ, Κασάμι, Τααράμπ, Μπεντ

Keywords
Τυχαία Θέματα