Με σφραγίδα Στοχ

21:09 1/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 3η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 4-1

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι. Δελφάκης

Με πρωταγωνιστή τον Μίροσλαβ Στοχ ο ΠΑΟΚ πέτυχε άνετη νίκη με 4-1 επί του Πανιωνίου. Καλή εμφάνιση για την ομάδα του Στέφενς

που παρουσίασε όμως και πάλι αμυντικά κενά.

Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος με τους φιλοξενούμενους όμως να είναι απειλητικοί. Μάλιστα η πρώτη φάση τους ανήκει όταν στο 3' ο Μενδρινός εκτέλεσε φάουλ και ο Χακόμπο έδιωξε δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 9' με σουτ του Αθανασιάδη. Στο 26' ο Χακόμπο προσπαθώντας να αποσοβήσει κόρνερ έστειλε την μπάλα στον Αραβίδη ο οποίος σούταρε άουτ. Πέντε λεπτά μετά ήρθε το γκολ για τον ΠΑΟΚ όταν ο Αθανασιάδης πάσαρε με το κεφάλι για τον Σαλπιγγίδη ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος ένα σουτ του Στοχ στο 34'.

Στο 54' όμως ο Σλοβάκος με τρομερή ενέργεια και φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα εκεί που ήθελε πετυχαίνοντας το 2-0. Ο Τζιόλης στο 69' έκανε το βολέ με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει. Τρία λεπτά μετά ο Πανιώνιος απείλησε με φάουλ του Λάζνικ και στο 76' ήρθε το 3-0 με τον Κιτσίου. Στο 80' η ομάδα της Νέας Σμύρνης κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σαλπιγγίδη. Ο Αραβίδης το εκτέλεσε και μείωσε σε 3-1. Πριν όμως καλά καλά χαρούν οι "κυανέρυθροι" κέρδισε και ο ΠΑΟΚ πέναλτι για μαρκάρισμα στον Στοχ. Ο Σλοβάκος το εκτέλεσε α λα Πανένκα και έκανε το 4-1.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσουράνης, Κίτσιου (89'Κωνσταντινίδης), Κάτσε, Τζιόλης, Στοχ, Λούκας, Αθανασιάδης (79'Νέτσιντ), Σαλπιγγίδης (87'Βούκιτς)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντέλης): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Κούρντι, Μητρόπουλος, Καλτσάς (72'Λάζνικ), Κολοβός, Μενδρινός, Ντούνης (58'Καπάνταης), Αραβίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα