Μέσι: Μας έκανε ζημιά ο διαιτητής

10:35 12/11/2011 - Πηγή: AEK365

Η Αργεντινή έχασε άλλους δυο βαθμούς στην προσπάθεια της για απευθείας πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ του 2014 μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Βολιβία με τον Λιονέλ Μέσι να υποστηρίζει πως την ζημιά στην "Αλμπισελέστε" έκανε ο διαιτητής της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ο φορ της Μπαρτσελόνα αναφέρεται στην φάση στην οποία ενώ ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν είναι έτοιμος να σκοράρει ο διαιτητής σταματά το παιχνίδι υποδεικνύοντας τον Αργεντινό φορ σε θέση οφσάιντ.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Μέσι τόνισε: "Το γκολ του Ιγκουαΐν θα άλλαζε το παιχνίδι. Δεν ξέρω γιατί ο διαιτητής σταμάτησε το ματς. Μας προκάλεσε ζημιά και μας εξέπληξε ο ρέφερι".
Όσο για την συνέχεια, ο Μέσι δήλωσε: "Ακολουθεί ένα παιχνίδι, αυτό κόντρα στην Κολομβία, του οποίου τις δυσκολίες γνωρίζουμε. Αυτή την φορά όμως πρέπει να αποφύγουμε νέα αποτυχία. Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία ύστερα από το αποτέλεσμα με την Βολιβία. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε γκολ λόγω ατυχίας. Από το πουθενά, η Βολιβία σκόραρε και μας δυσκόλεψε. Η ισοπαλία μας υποχρεώνει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για την Κολομβία".

Keywords
Τυχαία Θέματα