Μια ανάσα από την Κιμ βρέθηκε η ΑΕΚ

10:03 26/9/2012 - Πηγή: AEK365

Μία ανάσα από τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή στο ελληνικό γυναικείο βόλεϊ βρέθηκε προ ολίγων ημερών η ΑΕΚ, που ενώ είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Αμερικανίδα ασημένια Ολυμπιονίκη του Πεκίνου, Κιμ Γουίλαμπι, όπως αποκαλύπτει κατ' αποκλειστικότητα το greekvolley.com «χάλασε» την τελευταία στιγμή για άγνωστους λόγους και στη θέση της αποκτήθηκε η Ουγγαρέζα, Βαλέρια Χάγιας.
Οι δύο πλευρές όχι μόνο είχαν συμφωνήσει σε όλα, αλλά πριν τις 10 Σεπτεμβρίου είχαν ετοιμαστεί και τα συμβόλαια και ανέμεναν μόνο

οι τελικές υπογραφές για να ντυθεί φέτος στα «κιτρινόμαυρα» η άσος της Βαλενσιάνα ντε Χούνκος (Πόρτο Ρίκο) και να έρθει να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί τελικά στο μέλλον με τον πρόεδρο Κώστα Παπαδημητρίου να δείχνει ότι θέλει και μπορεί να ανεβάσει την Ένωση, όχι απλά ένα επίπεδο, που θα σαρώνει για... πλάκα τους εγχώριους τίτλους, αλλά θα καταστήσει την ομάδα του Απόστολου Οικονόμου, μία υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη.
Όσοι λοιπόν οπαδοί της ΑΕΚ, φώναζαν στην περσινή κατάκτηση του τίτλου «είναι τρελός... είναι τρελός... ο πρόεδρός...» λίγο έλειψε να δικαιωθούν με την επικείμενη μεταγραφή της 31χρονης διεθνούς σούπερσταρ από τη Λουιζιάνα (1.80μ), που τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στην σπουδαία καριέρα της πέρασε δύσκολες ώρες!
Στα παιδικά της χρόνια , είδε τη μητέρα της Λούλα, να τραυματίζεται σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα και από τότε μέχρι σήμερα έπειτα από δύο εγκεφαλικά επεισόδια παραμένει παράλυτη από τη μέση και κάτω, καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι.
Το δεύτερο «χτύπημα» της μοίρας ήρθε λίγα χρόνια αργότερα, όταν είδε τον φίλο της σε μία διαμάχη με άγνωστους να πυροβολείται εξ' επαφής, μια δολοφονία που τη σημάδεψε για πολλά χρόνια, καθώς έκτοτε ήταν διαρκώς οξύθυμη και έμπλεκε συχνά σε διάφορα επεισόδια.
Ένα από αυτά ήταν και ο καβγάς του 2006 σε νυχτερινό κλαμπ της Χαβάη, όπου η Αμερικανίδα, τότε ακραία της ιταλικής Σαντεράμο τιμωρήθηκε με 5ετή επιτήρηση από το δικαστήριο των ΗΠΑ, επειδή έριξε μπουνιά στο μάτι και έσπασε τη μύτη μιας άτυχης γυναίκας. Τελικά αφού έκανε έφεση για να μπορέσει να παίξει στη Ρωσία και αφού εξέτισε τη μισή ποινή της, η δικαστής Κάρεν Αν, παρά τις αμφιβολίες που είχε, ήρε τελικά την υπόλοιπη ποινή της, επιτρέποντάς στην διεθνή άσο να συνεχίσει την καριέρα της.
Σαν να μην έφτανε το παραπάνω επεισόδιο, το 2009 αγωνιζόμενη με τη φανέλα της ιταλικής Περούτζια (3η στο Τσάμπιονς Λιγκ 2008-2009), είχε βρεθεί θετική στην απαγορευμένη ουσία «ναδρολόνη», γεγονός που επέφερε το διετή αποκλεισμό της από την Ιταλική Ολυμπιακή επιτροπή και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Βόλεϊ (FIVB).

Keywords
Τυχαία Θέματα