«Μια εβδομάδα γεμάτη...εμπειρίες»

16:56 23/4/2013 - Πηγή: AEK365

Οι περισσότεροι από αυτούς έζησαν πρώτη φορά ανάλογη εμπειρία. Για σχεδόν μια εβδομάδα 14 αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Εφήβων- Νεανίδων συμμετείχαν σε προπονητική συγκέντρωση στην Κω και είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία. Ξύπνημα νωρίς το πρωί, προπόνηση, ξεκούραση, φαγητό κι έπειτα πάλι προπόνηση.

Για βόλτες... ούτε λόγους. Ενας καφές - σε διάστημα μιας εβδομάδας - μετά την άδεια των υπευθύνων προπονητών και μία επίσκεψη στο δημαρχείο. Κατά τα άλλα προπόνηση και μόνο προπόνηση. «Ηταν μια ωραία εμπειρία. Καταρχήν

είχαμε την ευκαιρία όλα τα παιδιά να γνωριστούμε μεταξύ μας. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή, ενώ ήταν άριστες και οι συνθήκες. Τόσο το στάδιο και το κέντρο αποκατάστασης, όσο και το ξενοδοχείο. Γενικώς οι άνθρωποι του Εύδαμου, προσπάθησαν να μας κάνουμε να νιώσουμε όσο πιο άνετα γίνεται», είπε η Τατιάνα Γκούσιν, που στην ημερίδα που έγινε στο νησί ξεπέρασε τα 1,75 μέτρα στο ύψος. Η αθλήτρια που γυμνάζεται με την Ιωάννα Σιώμου ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. «Τις επόμενες μέρες θα κάνω μια μαγνητική, προκειμένου να δούμε από πού ξεκινάει το πρόβλημα και έπειτα να το λύσουμε», συμπλήρωσε η αθλήτρια στο site του ΣΕΓΑΣ.

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της προσπάθειας που έγινε στην Κω εμφανίστηκε και ο Πάρης Μπατζάβαλης. «Ολοι οι αθλητές βγήκαμε κερδισμένοι από αυτή την εμπειρία. Αλλάξαμε παραστάσεις, βελτιώθηκε η ψυχολογία μας, συνεργαστήκαμε μεταξύ μας. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι δουλέψαμε πολύ και αυτό θα μας βοηθήσει στο μέλλον», είπε ο αθλητής, που εντυπωσίασε με τη βολή στα 72,90 μ. που πέτυχε στον ακοντισμό στη διάρκεια της προπονητικής ημερίδας. «Είναι μια σπουδαία επίδοση. Στόχος μου είναι να πιάσω το όριο (68,50 μ.) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ριέτι», δήλωσε στο site της ομοσπονδίας ο αθλητής, ο οποίος φέτος μετακόμισε στα Τρίκαλα προκειμένου να συνεργαστεί με τον Γιάννη Κοντονάσιο. «Επιθυμία μου είναι να καταφέρω κάποια στιγμή να βρεθώ σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα. Ο πρωταθλητισμός έχει προτεραιότητα στη ζωή μου κι αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να έρθω να μείνω στα Τρίκαλα και να συνεχίσω εδώ την προπόνηση μου», είπε ο 19χρονος που κατάγεται από τον Πόρο. «Εχει πολύ καλά στοιχεία και η δική μου εκτίμηση είναι πως στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα είναι σε θέση να διεκδικεί μακράν καλύτερες βολές από αυτήν που πέτυχε στην Κω», είπε ο προπονητής του, Γιάννης Κοντονάσιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα