Μίλερ: Να γίνουμε αθάνατοι

14:13 30/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στο κλειστό κλαμπ των ομάδων που έχουν κατακτήσει τρεμπλ θέλει να βρεθεί η Μπάγερν Μονάχου προκειμένου να γίνουν αθάνατοι, όπως είπε ο Τόμας Μίλερ, λίγες μέρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Στουτγάρδη.

Μετά το πρωτάθλημα Γερμανίας και το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν Μονάχου θέλει να κατακτήσει ακόμα ένα τρόπαιο με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό Τόμας Μίλερ να δηλώνει: "Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Θέλουμε να γίνουμε αθάνατοι κατακτώντας το Κύπελλο Γερμανίας".
Στην επισήμανση πως σε πολλές χώρες είναι υποτιμημένος ο θεσμός του Κυπέλλου,

ο Τόμας Μίλερ δηλώνει: "Πράγματι, σε άλλες χώρες το Κύπελλο είναι η διοργάνωση που απασχολεί λιγότερο τις ομάδες και τους οπαδούς. Θα μπορούσε να είναι το ίδιο και για την Γερμανία, αλλά φέτος αποκτά ιδιαίτερη αξία, αφού αν κατακτήσουμε το Κύπελλο θα γίνουμε μια από τις ελάχιστες ομάδες της Ευρώπης που θα έχουν πάρει όλα τα τρόπαια της χρονιάς. Και αυτό δεν είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια".
Στο παρελθόν μόλις έξι ομάδες έχουν φτάσει σε τρεμπλ, η Σέλτικ (1967), ο Άγιαξ (1972), η Αϊντχόφεν (1988), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1999), η Μπαρτσελόνα (2009), η Ίντερ (2010).

Keywords
Τυχαία Θέματα