Μοιρασιά στο

22:13 20/9/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 5ος ΟΜΙΛΟΣ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ- ΣΤΕΑΟΥA Β.: 2-2
Γήπεδο: VfB Arena
Μετά απο ένα εξαιρετικό ματς Στουτγάρδη και Στεάουα Βουκουρεστίου ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2 και πήραν απο έναν πόντο στην πρεμιέρα τους στο Europa League. Φουριόζες μπήκαν οι δύο ομάδες στο ματς και έψαξαν απο το πρώτο λεπτό το γκολ. Οι Γερμανοί κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις

στο 5' όταν ο Βόσνιος φορ, Ιμπίσεβιτς, νίκησε τον Τατασουράνου για το 1-0. Η ομάδα απο την Ρουμανία όμως απάντησε αμέσως, καθώς ένα λεπτό μετά ο Τσιπτσίου ισοφάρισε σε 1-1. Απο εκεί και πέρα η Στουτγάρδη πίεσε την Στεάουα ωστόσο δεν κατάφερε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Δυνατά μπήκαν οι Γερμανοί στο δεύτερο μέρος και πίεσαν την Στεάουα. Μάλιστα είχαν ορισμένες καλές φάσεις με τον Ιμπίσεβιτς και τον Κακάου για να πετύχουν γρήγορα και το δεύτερο γκολ. Τελικά εκείνη που σκόραρε ήταν η Στεάουα η οποία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρουσέσκου έγραψε το 1-2. Στο 85' ο Νίεντερμειερ κατάφερε να νικήσει τον Τατασουράνου διαμόρφδωσε το τελικό 2-2 και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ούλριχ, Σακάι, Νίεντερμειερ, Μαζά, Μποκά, Κβιστ (82' Χάρνικ), Γκέντνερ, Τορούν (62' Οκαζάκι), Χάιναλ (82' Τραορέ), Κακάου, Ιμπίσεβιτς.
ΣΤΕΑΟΥΑ: Τατασουράνου, Γκεοργκιέφσκι, Σουκάλα, Χιριχές, Παρβουλέσκου (82' Λατοβλέβιτσι), Πρεπελιτά (46' Ρουσέσκου), Μπουρτσεανου, Φιλίπ (46' Πιντιλίλι), Πόπα, Νίκολιτς, Τσιπτσίου.
Διαιτητής: Σεργκέ Γκουμιενί. Βοηθοί: Βάλτερ Βρόμανς, Φρανκ Μπλεγέν. 4ος: Κριστόφ Μέερς. Διαιτητές γραμμών: Αλεξάντρε Μπουκό, Λουκ Βούτερς (ΒΕΛ)

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ- ΜΟΛΝΤΕ: 2-1
Γήπεδο: Πάρκεν
Η Κοπεγχάγη επικράτησε με 2-1 στο "Πάρκεν" της Μόλντε σε αυτή την πρώτη αγωνιστική και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την περιπέτεια της στο Europa League. Καλύτεροι οι Δανοί στο πρώτο μέρος, είχαν τον έλεγχο στο ματς και έψαξαν το γκολ. Το βρήκαν στο 20ο λεπτό όταν ο Κλάουντεμιρ νίκησε τον Μπούγκε Πέτερσεν και έγραψε το 1-0. Οι Νορβηγοί πάντως κατάφεραν να... χτυπήσουν στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο 45+1 ο Ντιουφ έστειλε την μπάλα και έφερε το ματς στα ίσια. Στην επανάληψη το ματς ήταν μοιρασμένοι χωρίς όμως να υπάρχουν μεγάλες φάσεις. Στο 74' η Κοπεγχάγη πάντως σκόραρε με τον Κορνέλιους έκανε το 2-1 και πήρε τη νίκη.
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Κρίστενσεν, Γιάκομπσεν, Στάντσγκααρντ, Σίγκουρντσον, Μπένγκτσον, Κρίστενσεν, Κλάουντεμιρ, Μπολάνος (82' Ντιλάνει), Γιόργκενσεν (26' Βίνγκααρντ), Κορνέλιους, Σαντίν (65' Βετόκελε).
ΜΟΛΝΤΕ: Μπούγκε Πέτερσεν, Λίνες, Πάουλσεν, Φορέν, Ρινταρόι, Χόσεθ (41' Χουσαίν), Μπεργκέτ (82' Εκπό), Χέσταντ, Ντιουφ, Ανγκάν (82' Τσουκού), Μοστρόμ.
Διαιτητής: Άντι Μουνούκα. Βοηθοί: Μάτι Χέινινεν, Γιαν Πίτερ Αραβίτρα. 4ος: Γιούκα Χόνκανεν. Διαιτητές γραμμών: Ματίας Γκεστράνιους, Ντένις Αντάμο (ΦΙΝ)

Keywords
Τυχαία Θέματα