Μόνος δεύτερος ο Αστέρας

17:08 17/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας πέρασε αλώβητος και από το Περιστέρι και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Με γκολ των Ουσέρο και Ράγιος η ομάδα της Τρίπολης νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο, ο οποίος συνεχίζει να μην νικά τους Αρκάδες στο Περιστέρι, ενώ δεν νιώθει πλέον σίγουρος για τα πλέι οφ.

Το ματς

Μπορεί ο Ατρόμητος να μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό

να προλάβει από νωρίς να επιτεθεί στον Αστέρα και να φτάσει σε γρήγορο γκολ, όμως αυτό δεν ήρθε και οι Αρκάδες άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τσιώλης έδωσε εντολή στους μέσους του να ανέβουν ψηλότερα και δικαιώθηκε λίγο αργότερα, όταν ο Ουσέρο συνεργάστηκε με τον Ράγιος, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ. Οι προσπάθειες του Ατρόμητου να αντιδράσει έπεσαν στο κενό, την στιγμή που ο Αστέρας θα μπορούσε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ είτε με τον Λέντσε, είτε και πάλι με τον Ουσέρο και τον Ναβάρο. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης για το πρώτο μέρος έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τους Αρκάδες να έχουν πάρει προβάδισμα και τους Περιστεριώτες να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν το καλό διάστημά τους, στο πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος ο Αναστόπουλος πέρασε στο παιχνίδι τον Σουμπίνιο και ο Βραζιλιάνος σε πέντε λεπτά απείλησε τέσσερις φορές την εστία του Μπαντή. Ωστόσο δεν μπόρεσε να βάλει το γκολ για τον Ατρόμητο. Το εκρηκτικό πεντάλεπτο διαδέχτηκε ένα δεκάλεπτο με ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα και διακοπές. Οι γηπεδούχοι έχασαν τον ρυθμό τους και ο Αστέρας επιχείρησε να ισορροπήσει. Στο 62' ο Ναβάρο εκτέλεσε το φάουλ, με την μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ατρομήτου. Στο 66' ο Ουσέρο εκτέλεσε το φάουλ, ο Ράντμαν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα, ο Λέντσε πήγε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου τον ανέτρεψε. Ο Ράγιος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, γράφοντας το 0-2. Στα τελευταία λεπτά, οι Περιστεριώτες προσπάθησαν να απειλήσουν, αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση, ενώ οι Αρκάδες απειλούσαν με αντεπιθέσεις. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Αστέρα να πανηγυρίζει ένα σημαντικό «διπλό» που τον διατηρεί στη δεύτερη θέση.

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανιδης, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο (46' Σουμπίνιο), Ναπολεόνι (70' Καραγκούνης), Ουντότζι (70' Επστάιν), Μάντζιος.

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης (5' λ.τ. Φορμίκα), Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Αλβάρες, Ουσέρο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος (81' Κοντοές), Ναβάρο, Λέντσε (72' Καλαντζής).

Keywords
Τυχαία Θέματα