Νίκη χωρίς αντίκρυσμα

23:47 10/12/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 1ος ΟΜΙΛΟΣ - 6η αγωνιστική

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΑΡΙ ΣΕΝΤ ΖΕΡΜΕΝ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ντα Λουζ

Η Μπενφίκα επικράτησε 2-1 της Παρί αλλά τα άτυχα αποτελέσματα της απέναντι στον ΟΣΦΠ την έστειλαν στο Europa. Ανώτεροι οι Πορτογάλοι είχαν καλή ευκαιρία με τον Πέρες στο 5ο λεπτό και δύο λεπτά μετά

απείλησαν με τον Σίλβιο. Στο 11' οι παίκτες της Μπενφίκα βγήκαν στην αντεπίθεση και παρότι είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν. Ο Γκαϊτάν στο 27' από καλή θέση δεν βρήκε στόχο και λίγο μετά (29') ο Μάτιτς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Ενώ οι Πορτογάλοι έχαναν ευκαιρίες η Παρί χτύπησε στο 37' όταν ο Μενέζ (ξεκίνησε από θέση οφσάιντ) έκοψε για τον Καβάνι και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Η Μπενφίκα όμως κέρδισε πέναλτι στο 43' όταν ο Τραορέ ανέτρεψε τον Σίλβιο. Ο Λίμα το εκτέλεσε και έκανε το 1-1. Μόλις στο 47' στο δεύτερο μέρος οι "Αετοί" έχασαν ευκαιρία με τον Γκαϊτάν ενώ στο 56' ο Λουιζάο από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Τελικά το γκολ ήρθε στο 58' όταν μετά το κακό διώξιμο της άμυνα η μπάλα πήγε στον Γκαϊτάν ο οποίο από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-1. Μετά το 65' η Παρί πίεσε χωρίς αποτελέσματα με την Μπενφίκα να ισορροπεί το ματς μετά το 80' και μάλιστα στο 85' είχε φάση με τον Καβαλέιρο.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Περέιρα, Γκαράι, Λουιζάο, Σίλβιο, Φέισα, Πέρες (90'Αντρές Γκόμες), Λίμα, Γκαϊτάν (77'Σουλεϊμανί), Μάτιτς, Μάρκοβιτς (69'Καβαλέιρο).

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Σιρίγκου, Μαρκίνιος, Καμαρά, Τραορέ, Ντινιέ, Ραμπιό, Μότα (61'Ματουιντί), Παστόρε, Λούκας Μόουρα, Μενέζ, Καβάνι (61'Λαβέτσι).

Keywords
Τυχαία Θέματα