Νίκη Ευρώπης για Ατρόμητο

19:17 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Νίκη που θα του έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα για την είσοδό του στην πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα αναζητούσε ο Ατρόμητος και την πέτυχε με σχετική ευκολία στο Περιστέρι, απέναντι στη Δόξα Δράμας. Με σκόρερ τους Μπρίτο (65') και Μήτρογλου (74') επικράτησε των φιλοξενουμένων με 2-0 και έπιασαν την 4η θέση, αφήνοντας την ΑΕΚ στην 5η, έχοντας μάλιστα τα ίδια παιχνίδια (η ΑΕΚ παίζει αύριο, αλλά ο Ατρόμητος

έχει ένα ματς λιγότερο). Παραλληλα, αύξησε τη διαφορά του από Αστέρα και Άρη, κατά 6 και 7 βαθμούς αντίστοιχα, 6 αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι από την αρχή ήταν πολύ κακό και φαινόταν πως θα εξελιχθεί. Με τη Δόξα να έχει «σφιχτές» γραμμές και καλά... ταμπουρωμένη στην άμυνα και τον Ατρόμητο να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και να προσπαθεί να βρει χώρους. Μέχρι και το πρώτο μισάωρο του αγώνα, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με κάποιο σουτ να απειλήσουν την εστία του Σερεμέτ, που έδειχνε όμως να μην έχει κανένα πρόβλημα. Από εκείνο το λεπτό και μετά η πίεση αυξήθηκε, όμως ούτε τότε ο Ατρόμητος κατάφερε να σκοράρει, αν και είχε μία μοναδική ευκαιρία για να τα καταφέρει. Ήταν η φάση του 30' όταν ο Δημούτσος βρέθηκε από το ύψος του πέναλτι, απέναντι από την εστία των φιλοξενούμενων, όμως έχασε μοναδική ευκαιρία. Από εκεί και πέρα, με τον Μήτρογλου να μην βρίσκεται σε καλή μέρα, υπήρξε μία ακόμα καλή στιγμή, στο 36' όμως ο επιθετικός του Ατρομήτου δεν σημάδεψε σωστά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε και το πρώτο. Με αναγκαστική αλλαγή για τη Δόξα (στο 37' ο Αγτζίδης πήρε τη θέση του Γελαδάρη), με τον Βέρτζο να δίνει τη θέση του στον Σικαλιά και τα πλάνα των φιλοξενούμενων άλλαξαν δραματικά. Λίγα λεπτά αργότερα και με τον Ατρόμητο να έχει σαφή πρωτοβουλία, ο Δώνης κάνει διπλή αλλαγή (Καραγκούνης και Επστάιν στις θέσεις των Γιαννούλη και Ζουέλα), αντίστοιχα και δημιουργεί μια πιο επιθετική ομάδα, με αποτέλεσμα η πίεση στα καρέ του Σερεμέτ να αυξάνεται και άλλο. Τελικά στο 65' και μετά από εκτέλεση φάουλ του Επστάιν, ο Μπρίτο θα πιάσει την κεφαλιά και θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Το γκολ αυτό έδωσε άλλον αέρα στις κινήσεις των γηπεδούχων, όπου 9 λεπτά αργότερα έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα με τον Μήτρογλου, μετά από προσωπική ενέργεια και πλασέ, «κλειδώνοντας» έτσι τη νίκη για τον Ατρόμητο, όπου μέχρι το τέλος του αγώνα «έσβησε» τις μηχανές και απλά διαφύλαξε το υπέρ του σκορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα