«Νίκη… με ή χωρίς προπονητή»!

13:33 2/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ βρίσκεται εν αναμονή της απάντησης του Τραϊανού Δέλλα, ωστόσο μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του προπονητή, την εκγύμναση της ομάδας έχουν αναλάβει οι συνεργάτες του Βαγγέλη Βλάχου. Ο βοηθός του, Νίκος Κωτσόβος και ο γυμναστής Γιώργος Πήδουλας. Μάλιστα, παρά τα όσα ακούγονται για τη λύση του Ντανιέλ Μπατίστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, σε περίπτωση που μέχρι το Σάββατο δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή, ο Κωτσοβός θα είναι η υπηρεσιακή λύση

που θα «επιστρατευτεί», καθώς το τεχνικό τιμ του Βλάχου είναι αυτό που γνωρίζει καλύτερα την ομάδα τη δεδομένη στιγμή.
Πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης, ο Νίκος Κωτσοβός μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ και προσπάθησε να τους κρατήσει συγκεντρωμένους στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα. Μάλιστα, τους τόνισε με νόημα, ότι είναι υποχρέωση της ΑΕΚ να κερδίσει αυτό το ματς... με ή χωρίς προπονητή.
«Η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι ρευστή. Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα γίνει με το θέμα του προπονητή. Όμως, όσο είμαστε εδώ, πρέπει όλοι μας να συνεχίσουμε τη δουλειά και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα. Γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι. Ανεξάρτητα αν θα έχει έρθει μέχρι τότε νέος προπονητής ή όχι, εμείς πρέπει να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι για το ματς και να το κερδίσουμε. Με ή χωρίς προπονητή πρέπει να κερδίσουμε. Δεν χρειάζεται προπονητή για να κερδίσουμε την Κέρκυρα εντός έδρας. Καταλαβαίνετε πώς το λέω και τι εννοώ. Είναι υποχρέωσή μας», τόνισε ο Κωστοβός στους παίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα