Νοσοκομείο ο Ολυμπιακός

13:22 21/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η θλάση του Κέβιν Μιραλάς αποτελεί ακόμα ένα κρούσμα τραυματισμού που σημειώνεται στον Ολυμπιακό φέτος γεγονός που έχει προβληματίσει σοβαρά Βαλβέρδε και διοίκηση οι οποίοι αναζητούν τις αιτίες του φαινομένου. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής έχουν προκύψει 20 περιπτώσεις στις οποίες παίκτης της ομάδας τραυματίστηκε

και χρειάστηκε να μείνει εκτός για κάποιο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα την πόρτα του χειρουργείου έχουν περάσει φέτος οι Ιμπαγάσα, Φέισα, Παπάζογλου και ο, πρώην πλέον παίκτης της ομάδας, ο Γέστε προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που ο καθένας αντιμετώπιζε. Όσο για τις θλάσεις, αυτή του Μιραλάς ήταν η δέκατη φέτος για τον Ολυμπιακό μετά τους Τζιμπούρ, Φέισα, Μέλμπεργκ, Τοροσίδη, Μανιάτη, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μόνχε, Ορμπάιθ.

Επίσης με κάταγμα στα πλευρά έχουν ταλαιπωρηθεί στην σεζόν ο Φουστέρ με τον Τοροσίδη, ο Μακούν έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων, ο Χολέμπας ωστικό οίδημα και ο Φέισα βαρύ διάστρεμμα.

Οι... τυχεροί του ρόστερ είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαρκάνο και Μοντέστο που μέχρι στιγμής δεν έχουν αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα