Ο Κοστακούρτα θυμάται την Νέα Φιλαδέλφεια!

17:23 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα μίλησε στο Sport24 για τα παιχνίδια με την ΑΕΚ που είχε δώσει στο πλαίσιο των ομίλων των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ το 2006 και το 1994, ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοση των Παπασταθόπουλου και Ταχτσίδη.

Τι είπε για το παιχνίδι που έδωσε στην Ελλάδα με την ΑΕΚ το 2006 για το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Αυτό

που θυμάμαι είναι πως ένιωθα πόνους από το πρώτο ημίχρονο. Επίσης θυμάμαι είχαμε πολλές απουσίες σε αυτό το παιχνίδι. Είναι παράξενο αλλά θα σας πω ότι θυμόμουν περισσότερο ένα προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου δεν μπορούσε το πούλμαν να φτάσει στο γήπεδο γιατί υπήρχαν πολλοί οπαδοί στο δρόμο. Μάλιστα θυμάμαι και τον Μαλντίνι στο συγκεκριμένο ματς μέσα στα αίματα λόγω ενός τραυματισμού του».

Για τον Παπασταθόπουλο: «Μπορώ να σας μιλήσω για τον Παπασταθόπουλο για τον οποίο έχω άμεση εικόνα επειδή ήμουν παρών στο προπονητικό κέντρο στο Μιλανέλο. Πιστεύω είναι από τους παίκτες που πρέπει να γυρίσουν στη Μιλάν. Βλέποντας τους κεντρικούς αμυντικούς που έχει αυτή τη στιγμή η Μίλαν θα μπορούσε να βρίσκεται στην ομάδα, καθώς επίσης και η εμπειρία του στη Γερμανία θα τον βοηθούσε πολύ ώστε να παίξει βασικός στη Μίλαν».

Για τον Ταχτσίδη: «Το πρόβλημα είναι το ίδιο με τον Παπασταθόπουλο. Έκανε παιχνίδια που πήγε καλά, όμως υπήρξαν 2-3 ματς που η Ρόμα δεν έπαιξε καλά. Το γεγονός ότι παίζει στη θέση του Ντε Ρόσι προκαλεί συζητήσεις. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στη θέση ενός τόσο μεγάλου παίκτη. Καταλαβαίνετε για πόσο σπουδαίο όνομα μιλάμε. Ο Ταχτσίδης, ωστόσο είναι πολύ σημαντικός και εξαιρετικός παίκτης, διαθέτει χαρακτηριστικά που έχουν λίγοι ποδοσφαιριστές».

Keywords
Τυχαία Θέματα