Ο Βίνι Τζόουνς κι η γυναίκα του πάσχουν από καρκίνο του δέρματος!

17:18 24/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ηθοποιός Βίνι Τζόουνς, αλλά και η σύζυγός του, Τάνια, διαγνώσθηκαν και οι δυο με καρκίνο του δέρματος! Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο Τζόουνς μιλώντας στην εφημερίδα «The Sun».

Ο πρώην αμυντικός της Τσέλσι και της Γουίμπλετον ανέφερε ότι τον Φεβρουάριο είχε παρατηρήσει ένα εξόγκωμα κάτω από το μάτι του και όταν πήγε στον γιατρό του είπε πως επρόκειτο για μελάνωμα. Η πρώτη του αντίδραση όταν άκουσε τα άσχημα νέα ήταν να ρωτήσει τους γιατρούς πόσο καιρό το είχε και

δεν το είχε αντιληφθεί. Σήμερα δηλώνει αποφασισμένος να καταπολεμήσει την κατάσταση.

Από τον Φεβρουάριο και μετά έχει παρουσιάσει τρία μελανώματα και έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις για την αφαίρεση τους.

«Ο καρκίνος είναι μια άσχημη λέξη να ακούς. Αντιμετώπισα κάποιους από τους μεγαλύτερους αθλητές στο γήπεδο όμως αυτός είναι ο πιο σκληρός και τρομακτικός αντίπαλος», δήλωσε ο ίδιος.

Ωστόσο και η 47χρονη σύζυγός του Τάνια αντιμετωπίζει την ίδια ασθένεια ως παρενέργεια της φαρμακευτικής αγωγής που λάμβανε μετά την μεταμόσχευση καρδιάς που είχε κάνει στο παρελθόν, 21 χρόνια πριν.

Ο Τζόουνς δήλωσε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Χιου Τζάκμαν, ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα ότι υποβλήθηκε σε θεραπεία για καρκίνο του δέρματος προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο για τη σωστή πρόληψη συνδράμοντας από κοινού σε παγκόσμια καμπάνια ευαισθητοποίησης και πρόληψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα