Ο Βουλγαράκης κι η σύζυγός του είναι στη λίστα Λαγκάρντ

02:36 1/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ίδιος ο οικονομικός Εισαγγελέας, Γιώργος Πεπόνης με επιστολή του προς την Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες της Βουλής αποκαλύπτει ότι το όνομα του Γιώργου Βουλγαράκη και της Κατερίνας Πελέκη βρίσκονται όντως στην περιβόητη «Λίστα Λαγκάρντ».

Σε ανακοίνωση της επιτροπής της Βουλής, αναφέρεται μάλιστα ότι ο κ. Πεπόνης στην επιστολή του επισυνάπτει και τα στοιχεία του λογαριασμού που διατηρούσε το ζευγάρι στην ελβετική τράπεζα

HSBC.

Μετά από αυτό, η επιτροπή με ομόφωνη απόφασή της έδωσε εντολή στους ορκωτούς λογιστές να διενεργήσουν αναδρομικό έλεγχο και να υποβάλλουν το συντομότερο δυνατόν το σχετικό πόρισμα.

Η λίστα που κυκλοφόρησε από το HOT DOC του Κώστα Βαξεβάνη με τους 2.059 καταθέτες της τράπεζας HSBC υπήρχαν δύο εγγραφές, η υπ' αριθμ. 989 με το όνομα «Voulgaraki Aikaterini» και η 1332 με το όνομα «Peleki Ekaterini».

Ο κ.Βουλγαράκης μετά τη δημοσίευση της λίστας από τον Βαξεβάνη είχε γράψει στο twitter: «Zούμε εποχές του αλήστου μνήμης Τόμπρα», ενώ δήλωνε κατηγορηματικά πως «ούτε εγώ, ούτε η σύζυγος μου είχαμε ή έχουμε καμία εξωχώρια εταιρεία ούτε λογαριασμό στο εξωτερικό. Η αλήθεια θα λάμψει σύντομα για μια ακόμη φορά».

Keywords
Τυχαία Θέματα