Οι άνθρωποι πίσω από τις πορνοστάρ (VIDEO)

15:02 4/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μια διαφορετική πραγματικότητα μας προσφέρει ένα καινούργιο ντοκιμαντέρ, το οποίο παρακολουθεί διάσημες και μη πορνοστάρ στην πραγματική τους ζωή.

Το ντοκιμαντέρ «Ερεθισμένος» της Ντέμπορα Άντερσον προσπαθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις όπως τι ώθησε τις γυναίκες αυτές να γίνουν πρωταγωνίστριες ροζ ταινιών και πώς είναι η προσωπική τους ζωή έξω από τα κινηματογραφικά πλατό.

Η Άντερσον γι΄αυτό το λόγο παρακολούθησε τη ζωή 16 πορνοστάρ εκτός πλατό.

«Μεγάλωσα χωρίς να γνωρίζω τι σημαίνει πορνό. Δεν ήξερα τι είναι και το έμαθα πολύ αργά. Επομένως, δεν ήταν κάτι κακό για εμένα, ήταν κάτι άγνωστο», δηλώνει στην κάμερα μία από τις πρωταγωνίστριες.

«Άνθρωποι που δεν γνωρίζουν θα νομίζουν ότι γίναμε πορνοστάρ γιατί αποτύχαμε στο Χόλιγουντ. Δεν είναι έτσι, όμως», ισχυρίζεται μία άλλη και την επιβεβαιώνει μια τρίτη πρωταγωνίστρια, η οποία λέει με ενθουσιασμό: «Λατρεύω αυτό που κάνω. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήμουν ένα από αυτά τα κορίτσια».

Η Αντερσον εμπνεύστηκε την ιδέα για το ντοκιμαντέρ όταν έκανε κάστινγκ για μια φωτογράφηση με πορνοστάρ σε περιοδικό. Είχε εντυπωσιαστεί από τη θερμή προσωπικότητα και τις ιστορίες κακής αντιμετώπισης από τον κόσμο, μιας πρωταγωνίστριας, με αποτέλεσμα να αφιερώσει πολύ χρόνο από τη ζωή της για την πραγματοποίηση της ταινίας της.

Η Άντερσον λέει ότι στόχος της είναι να παρουσιάσει ότι η επαγγελματική απέχει κατά πολύ από την προσωπική ζωή των ηθοποιών των ροζ ταινιών.

«Το σεξ στο σπίτι μου με το σεξ στο πλατό είναι εντελώς διαφορετικό», δηλώνει χαρακτηριστικά μια από τις κοπέλες.

«Εύχομαι η ταινία και το βιβλίο, να ρίξει φως στην ανθρωπιά των γυναικών αυτών και τη σεξουαλικότητα της δουλειάς τους», συνεχίζει.

Keywords
Αναζητήσεις
ινα πορνοσταρ απ το περιστερι, πίσω από πορνό βίντεο
Τυχαία Θέματα