«Οι Έλληνες ζουν καλύτερα από ότι μπορούν»

12:31 6/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το διάστημα που ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού, η σύζυγος του Πορτογάλου τεχνικού, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την οικονομική Κρίση που πλήττει την χώρα με την ίδια πάντως να ισχυρίζεται πως οι Έλληνες ζουν καλύτερα από ό,τι μπορούν υπογραμμίζοντας τα γεμάτα εστιατόρια και μπαρ. Παράλληλα, η σύζυγος του Πορτογάλου τεχνικού

μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του προπονητή του Παναθηναϊκού ενώ δεν έκρυψε τις ανησυχίες της για τυχόν επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα παρόμοια με αυτά της Αιγύπτου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πορτογαλία η Ζουλμίρα Φερέιρα μίλησε για
- Το πώς περνά στην Ελλάδα: "Είμαστε πολύ καλά στην Ελλάδα, περνάμε πολύ όμορφα, αλλά ένα κομμάτι μου είναι ακόμα στην Πορτογαλία".
- Την οικονομική Κρίση στην Ελλάδα: "Δεν είναι καλά τα πράγματα. Οι Έλληνες δεν θέλουν το ευρώ. Όμως στην καθημερινότητα όλα είναι φυσιολογικά. Οι Πορτογάλοι είναι πιο απαισιόδοξοι. Οι Έλληνες δεν πηγαίνουν σπίτι τους μετά την δουλειά τους. Τα μαγαζιά και τα εστιατόρια είναι γεμάτα. Είναι προφανές ότι ζουν καλύτερα από ό,τι μπορούν. Ζουν την κάθε μέρα ξεχωριστά".
- Το πώς έχει επηρεάσει την ίδια η Κρίση: "Κάνω την ζωή που έκανα πάντα. Λίγο πιο συγκρατημένα, αλλά όπως και πριν".
- Την περιπέτεια υγείας με την πνευμονία που πέρασε ο σύζυγος της: "Είναι πολύ καλύτερα τώρα, για την ακρίβεια καλύτερα από εμένα, γιατί έκοψε το κάπνισμα. Ο ίδιος ομολογεί πως αισθάνεται πολύ καλύτερα".
- Την επαγγελματική πορεία του Φερέιρα: "Δόξα τω Θεώ, όλα πάνε πολύ καλά".
- Την έκπληξη που ετοιμάζει στον σύζυγο της: "Ετοιμάζω μια έκπληξη στον άντρα μου. Ένα ξεχωριστό δωμάτιο στο σπίτι μας αφιερωμένο στην καριέρα του".
- Το αν φοβάται μήπως δει σκηνές των επεισοδίων της Αιγύπτου στην Ελλάδα: "Φυσικά, γιατί κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί και στην Ελλάδα. Έχω δει πολύ βίαιες σκηνές στους αγώνες του Παναθηναϊκού και όλα αυτά μπορούν να εξελιχθούν σε τραγωδία".

Keywords
Τυχαία Θέματα