Οι Τουρκάλες αεροσυνοδοί ξαναφορούν το κόκκινο κραγιόν τους!

23:26 9/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τελικά, οι αεροσυνοδοί των Τουρκικών Αερογραμμών μπορούν να ξαναχρησιμοποιήσουν το κόκκινο κραγιόν τους και το κόκκινο μανό τους, ύστερα από την αναδίπλωση της εταιρείας στην προηγούμενη απόφασή της.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Τεμέλ Κοτίλ ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται πλέον τέτοια απαγόρευση και επέρριψε ευθύνες σε χαμηλόβαθμα στελέχη που πήραν την απόφαση να απαγορεύσουν τη χρήση κόκκινου κραγιόν από τις αεροσυνοδούς.

Μιλώντας στο Λονδίνο, ο κ. Κοτίλ είπε ότι η απαγόρευση αυτή δεν θα εφαρμοστεί και οι αεροσυνοδοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν όποιο χρώμα θέλουν για το μακιγιάζ τους. «Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με το χρώμα του κραγιόν» διευκρίνισε, προσθέτοντας ότι «είμαστε μία μεγάλη αεροπορική εταιρία που γνωρίζει πράττει».

Η απόφαση προ ημερών για την απαγόρευση είχε προκαλέσει αντιδράσεις και σκεπτικισμό στην Τουρκία, αφού πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτή ελήφθη με θρησκευτικά κριτήρια, επειδή η χώρα «βυθίζεται» όλο και περισσότερο στον ισλαμισμό. Ανάλογες αντιδράσεις είχε προκαλέσει και προγενέστερη απόφαση των Τουρκικών Αερογραμμών να καταργήσει την προσφορά οινοπνευματωδών ποτών σε πτήσεις του εσωτερικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα