Οικονόμου: Θέλουμε το νταμπλ

22:02 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ενθουσιασμένος για το γεγονός πως η ΑΕΚ αγκάλιασε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, μετά από την επιβλητική νίκη επί του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ο Απόστολος Οικονόμου με δηλώσεις του στο aek365. «Αυτή η νίκη έχει τρεις συνιστώσες. Ήταν νίκη βαθμολογικού χαρακτήρα, που αυτό μας ενδιάφερε για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας. Μας έδωσε προβάδισμα +7 από τον Ολυμπιακό

και +10 από τον Παναθηναϊκό, και παράλληλα μας ανέβασε την ψυχολογία. Είμαστε ικανοποιημένοι που δώσαμε χαρά στους φιλάθλιυς μας, γιατί όπως έχω πει πολλές φορές θα πρέπει το «ευχαριστώ» να τους το εκφράζουμε μέσα στο γήπεδο. Η ΑΕΚ θέλει τα νταμπλ και για αυτό θα φροντίσουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς για να γράψουμε ιστορία. Η ομάδα αυτή έχει δείξει πως έχει την προσωπικότητα να μπορεί να γυρίσει υπέρ της ένα παιχνίδι και αυτό είναι πολύ θετικό».

Ενώ στην συνέχεια ο τεχνικός της Ένωσης, τόνισε: «Θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στο τιμ των φυσικοθεραπευτών, οι οποίοι έκαναν πολύ καλή δουλειά στο θέμα της Ντόγκανιτς, η οποία μπορεί και να έχανε το σημερινό παιχνίδι. Όπως και στα κορίτσια, τα οποία δούλεψαν αρκετά στις προπονήσεις και αυτό τους βγήκε στην σημερινή αναμέτρηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα