Όρθια στο Παρίσι η Άντερλεχτ

23:42 5/11/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 3ος ΟΜΙΛΟΣ - 4η αγωνιστική

ΠΑΡΙ ΣΕΝΤ ΖΕΡΜΕΝ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Παρκ ντε Πρενς

Με αποτέλεσμα έφυγε απο το Παρίσι η Άντερλεχτ όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Παρί. Οι Γάλλοι σφυροκόπησαν για ένα ημίωρο την Άντερλεχτ και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με Λαβέτσι και Ζλάταν. Από εκεί και πέρα όμως οι φιλοξενούμενοι με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση

βγήκαν μπροστά και μάλιστα δημιούργησαν φάσεις τόσο με τον Μίτροβιτς όσο και με τον Πράετ. Στην επανάληψη η Παρί μπήκε καλά αλλά γρήγορα ξεφούσκωσε και έδωσε χώρο στην Άντερλεχτ η οποία στο 68' "πάγωσε" το γήπεδο. Ο Κλιέσταν βρήκε τον Ντε Ζέουβ και αυτός έγραψε το 0-1. Το γκολ αφύπνισε τη γαλλική ομάδα που απάντησε σχεδόν με τη σέντρα όταν ο Ιμπραΐμοβιτς με διπλή προσπάθεια ισοφάρισε. Η Άντερλεχτ στο 82' έμεινε με δέκα καθώς αποβλήθηκε ο Κλιέσταν.

ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: Σιρίγκου, Άλεξ, Μαρκίνιος (62'Τιάγκο Σίλβα), Μάξγουελ, Φαν Ντερ Βιλ, Τ. Μότα, Ματουϊντί, Βεράτι (76'Μενέζ), Λαβέτσι (75'Παστόρε, Λούκας, Ιμπραΐμοβιτς.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Καμίσνκι, Ντεσάχτ, Κουγιάτε, Μπεμπά, Ν'Σακάλα, Βάντεν Μπόρε, Κλίεσταν, Ντε Ζέουβ, Πράετ (79'Ατσεαπόνγκ), Μιλιβόγιεβιτς Μίτροβιτς (85'Τιέλεμανς)

Keywords
Τυχαία Θέματα