Παράσχος: Απογοητευμένος και κουρασμένος ο Αστέρας

14:37 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης για την δεύτερη αγωνιστική των play off με τον Γιώργο Παράσχο να επισημαίνει πως οι παίκτες του θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την μεγάλη κούραση και την απογοήτευση των αντιπάλων από την ήττα στα Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ατρομήτου στην NOVA
Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: "Αυτή η νίκη ήταν μια τονωτική ένεση για τα παιδιά. Φαινόταν ότι όλο αυτό τον καιρό αλλά και τα παιχνίδια με ΟΦΗ

και ΑΕΚ ότι τα παιδιά μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και το κυριότερο είναι η διάθεση που δείχνουν τόσο στα παιχνίδια όσο και στις προπονήσεις. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Αστέρα γιατί πιστεύω πως αυτή η ομάδα όπου και να παίζει μπορεί να κάνει την ζημιά. Εμείς θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε κάτι καλό".
Για την αλλαγή στην ομάδα: "Αν πούμε ότι αλλάξαμε κάτι είναι ότι μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει τον Ατρόμητο να δίνει χώρο στον αντίπαλο. Από τότε που ήρθα προσπάθησα να δώσω στα παιδιά να καταλάβουν ότι μπορούμε να πρεσάρουμε πιο μπροστά και να ενοχλήσουμε περισσότερο τον αντίπαλο για να κάνει πιο πολλά λάθη και πιστεύω ότι το καταφέραμε".
Για το αν θα έχει άγχος ο Αστέρας μετά την ήττα του στα Γιάννινα: "Περισσότερο πιστεύω ότι θα είναι απογοητευμένοι μετά από αυτή την ήττα και πιστεύω ότι θα τους βγει μεγάλη κούραση. Αυτό θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα