Πέρασε από τα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ

21:24 2/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 13η αγωνιστική

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΟΚ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Εθν. Στέγιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες"

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Η. Σπάθας

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε απέναντι στον ΠΑΣ αλλά τελικά επικράτησε με 2-0. Η ομάδα του Ιωαννίνων είδε τον γκολκίπερ της σε πολύ μεγάλη μέρα ενώ σπατάλησε και κάποιες

σημαντικές ευκαιρίες. Τελικά το γόρδιο δεσμό για την ομάδα του Στέφενς έλυσε ένα πέναλτι και όλα έγιναν πιο εύκολα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο πρώτο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Στοχ. Στο 3' ο Βελλίδης με δύο εξαιρετικές επεμβάσεις είπε "όχι" διαδοχικά σε Λούκας και Στοχ. Στο 19' ο Σλοβάκος είχε ένα καλό σουτ ενώ στο 31' ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Λούκας. Ο ΠΑΣ στο 40' είχε την πρώτη του ευκαιρία όταν ο Ίλιτς βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Γλύκο και πλάσαρε άουτ. Στο 43' ο Στέφενς αναγκάστηκε να βγάλει τον Νίνη που τραυματίστηκε.

Στην επανάληψη ήταν ο ΠΑΣ που απείλησε πρώτος όταν στο 52' ο Λίλα βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Σαλπιγγίδης πλάσαρε αλλά ο Βελίδης έκανε μια ακόμα καλή επέμβαση. Στο 56' ο Στοχ σέντραρε, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και βρήκε το δοκάρι. Ο Σλοβάκος στο 65' νικήθηκε για μια ακόμα φορά από τον Βελλίδη ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Τζαβέλλα δεν βρήκε στόχο. Στο 69' ο Ντε Βισέντι βγήκε απέναντι από τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Δέκα λεπτά μετά ο Λίλα δοκίμασε τον πόδι του με τον Γλύκο να διώχνει δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ στο 81' κέρδισε πέναλτι όταν ο Μπέριος ανέτρεψε τον Νέτσιντ. Μάλιστα ο διαιτητής απέβαλε και τον παίκτη του ΠΑΣ. Ο Λούκας το εκτέλεσε και έκανε το 0-1. Άμεσα ήρθε και το δεύτερο γκολ καθώς στο 87' ο Λάζαρ με σουτ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ (73'Ντάσιος), Μπέριος, Στρούνα (86'Βισέντο), Τσουκαλάς, Λίλα, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Κοροβέσης, Ίλιτς.

ΠΑΟΚ (Χ.Στέφενς): Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Λαζάρ, Τζιόλης, Νίνης (43'Γεωργιάδης), Λούκας, Στοχ (77'Βούκιτς), Σαλπιγγίδης (58'Νέτσιντ)

Keywords
Τυχαία Θέματα