Πετούν στα ημιτελικά οι «νυχτερίδες»

00:26 20/1/2012 - Πηγή: AEK365

COPA DEL REY- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΛΕΒΑΝΤΕ: 4-1
Γήπεδο: Μεστάγια
Μεγάλη νίκη πέτυχε η Βαλένθια κόντρα στη Λεβάντε με 4-1 και πλέον βρίσκεται κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.
Η Βαλένθια απείλησε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Πάμπλο Ερνάντες και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 25'. Ο Ερνάντες συνδυάστηκε με τον Ζόνας και ο Βραζιλιάνος πλάσαρε ιδανικά τον Νάβας.
Οι «νυχτερίδες» ήταν απόλυτες πρωταγωνίστριες κι έφτασαν και σε 2ο γκολ στο 31ο λεπτό με τον Σολδάσο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε

το λάθος του Χάβι Βέντα.
Παρόλα αυτά, η Λεβάντε κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στην πρώτη της καλή φάση στο ματς. Συγκεκριμένα, στο 37', ο Παγιαρδό τροφοδότησε τον Κονέ, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή, έκανε το 2-1.
Η Βαλένθια πήρε ξανά κεφάλι δύο τερμάτων στο 45', καθώς ο Ερνάντες έκανε ξανά την ασίστ και ο Πιάτι αυτή τη φορά τελείωσε ιδανικά τη φάση, γράφοντας το 3-1.
Η Βαλένθια είχε δοκάρι στο 80ο λεπτό με τον Ρουίς, ενώ στο 86' ο Μουνούα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Αντούριθ.

Μεγάλη επέμβαση και από τον Άλβες στο 90' σε προσπάθεια του Κονέ και τελικά ο Τίνιο Κόστα στο 90+4' διαμόρφωσε το τελικό 4-1
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Μπαραγκάν, Ραμί, Ρουίς, Άλμπα, Αλμπέλδα, Κόστα, Ερνάντες (68' Φεγκουλί), Ζόνας (84' Αντούριθ), Πιάτι (74' Μπανέγκα), Σολδάδο.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας (46' Μουνούα), Χουανφράν, Βέντα, Μπαγιεστέρος, Καμπράλ, Παγιαρδό, Τορες, Ιμπόρα, Μπαρκέρο (12' Ελ Ζαρ), Κονέ, Μαρτί (72' Ζορντά).

Keywords
Τυχαία Θέματα