Πιο κοντά στον στόχο η Εθνική πόλο

10:21 18/1/2012 - Πηγή: AEK365

Για την δεύτερη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας η Εθνική Ανδρών του πόλο σημείωσε την δεύτερη νίκη της επικρατώντας της αντίστοιχης των Σκοπίων με 10-6. Πλέον χρειάζεται μια νίκη κόντρα στην Τουρκία για την πρόκριση στην εξάδα που θα σημάνει αυτόματα και την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το προολυμπιακό τουρνουά στο Έντμοντον.

Οι Έλληνες διεθνείς μπήκαν με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι και έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε με την εθνική

ομάδα να προηγείται με 5-1 έχοντας για κορυφαίους τους Μιράλη και Ντόσκα. Στις αρχές της επανάληψης οι παίκτες του Ντράγκαν Άντριτς δεν είχαν την ίδια καλή απόδοση ωστόσο στην τελευταία περίοδο ανέβασε και πάλι στροφές και προηγήθηκε με 10-3 χάρη στους Φουντούλη, Κοκκινάκη και Μυλωνάκη. Το μόνο που κατάφεραν οι Σκοπιανοί ήταν να μειώσουν στο τελικό 10-6.

Ο Ανδρέας Μιράλης ήταν για άλλη μια φορά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας σημειώνοντας τέσσερα γκολ φτάνοντας τα 8 στην διοργάνωση ενώ ο Ντόσκας σημείωσε 3 γκολ με την περιφέρεια να δίνει τις λύσεις για την εθνική ομάδα.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-1, 1-1, 4-3

Τα γκολ της Εθνικής Ελλάδος πέτυχαν οι: Μιράλης 4, Ντόσκας 3, Φουντούλης 1, Κοκκινάκης 1, Μυλωνάκης 1.

Για την ΠΓΔΜ σκόραραν οι: Μίσιτς 2, Ράντσιτς 1, Μιλάνοβιτς 1, Ντιμόβσκι 1, Μπένιτς 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα