Πήραν το ντέρμπι οι Νέοι του ΠΑΟ

14:42 8/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας έγινε το ντέρμπι για το πρωτάθλημα Νέων με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει τον Ολυμπιακό με 2-1 και να πλησιάζει στην κορυφή απέχοντας πλέον δυο βαθμούς.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι επέβαλαν την κυριαρχία τους και στο 23ο λεπτό ο Ρισβάνης με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα πριν την ανάπαυλα οι "πράσινοι" είχαν ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους αλλά το σουτ του Μουζακίτη πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού,

Χουτεσιώτη.
Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Ιωαννίδης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ο οποίος λίγο αργότερα ανέτρεψε τον Ιωαννίδη με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και τον παίκτη του Ολυμπιακού να φέρνει το ντέρμπι στα ίσια.
Ωστόσο δυο λεπτά πριν το τέλος ο Γιαννιτσάνης ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού και ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση του πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού.
Τον αγώνα των Νέων παρακολούθησε από κοντά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, μαζί με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Σκούφος (82' Ελ Γκαμάλ), Μυρθιανός, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Δώνης, Μουζακίτης, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος (16' Μαραθιανός-82' Κουσίδης), Σταματάκης, Γιαννιτσάνης.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Καραγκούνης, Δημακάκος, Σωτηράκος, Λεάντρο, Σιώπης Εμ., Παιδάκης, Βουτσιώτης, Βέργος (66' Πασαλίδης), Τζίνο (66' Ιωαννίδης), Λύρας (46' Σιώπης Δ.)

Keywords
Τυχαία Θέματα