Πήρε ανάσα η Τσέλσι

23:56 6/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΓΓΛΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ
ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ: 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Σεν Άντριους»
Ψυχολογική «ένεση» για την Τσέλσι ήταν ο αποψινός εκτός έδρας αγώνας κόντρα στην Μπέρμιγχαμ για τους «16» του κυπέλλου Αγγλίας, αφού η ομάδα του Λονδίνου στο ντεμπούτο του Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο της επικράτησε με 2-0 περνώντας στα προημιτελικά του θεσμού.

Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ στο 55' όταν Καλού και Μίκελ συνδυάστηκαν και ο πρώτος τροφοδότησε τον Μάτα, ο οποίος με αριστερή σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Ντόιλ για το 0-1. Οι Λονδρέζοι «σφράγισαν» την νίκη-πρόκριση στο 60' όταν Ραμίρες και Καλού έπαιξαν το ένα-δύο και ο δεύτερος πάσαρε στον Ραούλ Μειρέλες, που με δεξί σουτ από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Η Τσέλσι είχε ευκαιρία και για τρίτο γκολ στο 70' όταν ο Τόρες κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ν' Ντόι, όμως ο Ντόιλ απέκρουσε το χτύπημα του Μάτα.
ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ: Ντόιλ, Σπέκτορ, Ντέιβις, Ιμπάνιεζ, Ν' Ντόι (72' Κινγκ), Ρέντμοντ, Μουτς, Γκομίς, Έλιοτ, Ρούνεϊ (60' Μπέργκ), Ζίγκιτς.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Μπερτράν, Ραμίρες (76' Λαμπάρντ), Μίκελ, Ραούλ Μειρέλες, Καλού (89' Στάριτζ), Μάτα (60' Εσιέν), Τόρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα