Πρώην δήμαρχος θα πληρώσει τα «ροζ» τηλέφωνα των υπαλλήλων

20:19 27/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιώργος Πρεβεζάνος θα πρέπει να πληρώσει 13.000 ευρώ γιατί επί θητείας του το 2004, υπάλληλοι του ΧΥΤΑ υπερχρέωσαν τους λογαριασμούς κάνοντας "ροζ" τηλέφωνα.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΣ, ο πρώην δήμαρχος τόνισε πως όταν το 2004 ξεκίνησαν οι διαδικασίες για να λειτουργήσει το ΧΥΤΑ στο Μεσολόγγι, οι διαμαρτυρίες της τοπικής κοινωνίας και οι αποκλεισμοί περιοχών, τον οδήγησαν στην απόφαση να εξασφαλίσει τηλεφωνικές γραμμές με 3λεπτη δωρεάν επικοινωνία για τους εργάτες καθαρισμού του ΧΥΤΑ, προκειμένου να συντονίζουν την αποκομιδή σκουπιδιών ανά περιοχή και για να ενημερώνονται για τυχόν αντιδράσεις κατοίκων.

Όπως όμως ο ίδιος αναφέρει και αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα thebest.gr, «κάποιοι από τους εργάτες έκαναν κατάχρηση του τηλεφώνου και κλήσεις με τις οποίες υπερχρέωσαν το πρόγραμμα. Η έγκριση για το πρόγραμμα πέρασε από τη δημαρχιακή επιτροπή, όχι όμως από δημοτικό συμβούλιο. Ο λόγος που επωμίζομαι εγώ τώρα αυτό το χρέος, είναι λόγω αυτής της διοικητικής παράλειψης».

Keywords
Τυχαία Θέματα